Tort de nuntă decorat cu plante suculente

January 2, 2016 - Idei pentru nunți faine

N-am avut idee că torturile de nuntă decorate cu plante suculente sunt atât de populare până când am dat o căutare pe diferite siteuri de profil și am găsit sute de prăjituri superbe! Se pare că în unele cofetării se folosesc plante reale, iar altele le fac din fondant sau pastă de zahăr. Vă invit să vedeți colecția pe care am adunat-o pentru voi și să vedeți dacă vă dați seama care sunt reale și care sunt opere de artă.

Dacă aș putea da timpul inapoi, aș alege un tort de nuntă decorat cu plante suculente. Mi se par niște decoruri extrem de fine, rafinate și naturale. Plus că poți decora sala, invitațiile, placecadrurile cu aceste motive florale… nu mai zic că se potrivesc perfect ca mărturii de nuntă.

tort plante suculente-nunta in gradina (1)

Dacă vi se pare că tortul de nuntă decorat cu plante suculente este rece, auster, puteți să-l înveseliți adăugând diferite culorile pastelate: roz delicat, bleu sau galben.

La mulți ani pentru anul 2016! Să aveți un an de poveste și plin de inspirație. I’ll do my best! 🙂

  tort plante suculente-nunta in gradina (2)    tort plante suculente-nunta in gradina (4) tort plante suculente-nunta in gradina (5) tort plante suculente-nunta in gradina (6) tort plante suculente-nunta in gradina (7) tort plante suculente-nunta in gradina (8) tort plante suculente-nunta in gradina (9) tort plante suculente-nunta in gradina (10) tort plante suculente-nunta in gradina (11) tort plante suculente-nunta in gradina (12) tort plante suculente-nunta in gradina (13) tort plante suculente-nunta in gradina (14) tort plante suculente-nunta in gradina (15) tort plante suculente-nunta in gradina (16) tort plante suculente-nunta in gradina (17) tort plante suculente-nunta in gradina (18) tort plante suculente-nunta in gradina (19) tort plante suculente-nunta in gradina (20) tort plante suculente-nunta in gradina (21) tort plante suculente-nunta in gradina (22) tort plante suculente-nunta in gradina (23) tort plante suculente-nunta in gradina (24)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *