Rochiile pe care le iubesc din colectie Maressia Primavara/Vara 2020

May 1, 2020 - De purtat

Noua colectie Maressia Primavara/Vara 2020 ofera materiale de o calitate superioara tesute in Romania, broderii unice si croiuri moderne. Rochii realizate din matase, cu croieli  si eleganta aparte. Aceste sunt motivele pentru care iubesc la nebunie acest brand 100% românesc.

Eleganta rochiilor  este data de elemente cum sunt: maneca inspirata din bluzele vechi romanesti, insertiile laterale brodate si broderia cusuta cu fir metalic argintiu si fir de matase. Multe dointre modelele de broderie sunt inspirate din vechile stergare romanesti. Va las mai jos rochiile de care m-am indragostit instant si pe care le vad potrivite la orice eveniment special din viata ta ( si nu  numai).  Rochiile pot fi comandate foarte usor de aici. In plus au si un serviciu custom-made – conceput special pentru tine, pentru a iti crea rochia perfecta, care sa se potriveasca corpului tau dar si personalitatii tale.

 

Maressia este un brand 100% românesc, înființat în 2016, ce îmbină materiale naturale, de calitate, atent alese, cu broderii de inspirație tradițională în modele unice, pline de farmec, realizate în propriul atelier, în serii limitate. Brandul Maressia este înființat de designerul Alina Marica, care a transformat un vis în realitate din dorința de a crea ceva semnificativ, de a schimba direcția și de a merge pe un drum nou. Alina Marica a renunțat la domeniul bancar pentru a investi toată pasiunea în creații vestimentare inedite ce se deosebesc prin materiale naturale de calitate și broderii inspirate din simboluri. Recunoașterea a venit repede, Alina fiind nominalizată la categoria “Artistul anului” din cadrul Galei Unica 2016.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *