7 Ateliere care fac jucării și mobilier la comandă pentru copii

April 26, 2017 - Cadouri

Pentru că de multe ori dorim să facem un cadou personalizat celor dragi și nu știm încotro să apucăm, m-am gândit că o colecție de ateliere care fac jucării și mobilier la comandă pentru copii este binevenită oricând! Enjoy!

Stația de joacă

Statia de joaca este cea mai versatila piesa de mobilier pentru copii care a existat vreodata! Turn de invatare, scaun si masa, balansoar, tobogan, tabla de scris, panou cu usite, premergator, scaun de bebe si multe altele, toate-intr-o singura piesa, care ocupa mai putin de 1/2 metru patrat!

Statia de joaca este un produs revolutionar si foarte avansat ca si concept, design si avantaje. Pornind de la principiul multifunctionalitatii duse la extrem, Statia a fost in continuare dezvoltata cu mare atentie la detalii de ergonomie, performanta si satisfactie in utilizare. Atelierul Leea dedica in continuare mult timp si resurse dezvltarii in continuare a Statiei bazat pe informatiile primite de la utilizatori.

Lura Atelier & Studio

Sigur aveti idee despre cum v-ati dori sa arate camera copilului, dar nu toate ideile sunt usor de pus in practica. Puteti gasi obiecte care va plac separat, dar care impreuna nu se potrivesc. Puteti cumpara lucruri de o calitate indoielnica, care apoi nu le puteti pune la indemana copiilor. Puteti achizitiona lucruri supradimensionate pentru spatiul pe care il aveti. Probabil ca unele lucruri vi s-au intamplat deja cu alte ocazii. Pentru a obtine un aspect unitar, care inseamna de fapt o amenajare de succes, dar si pentru a economisi banii dati pe obiecte inutile, lucrurile trebuiesc privite in ansamblu de la inceput. Iar camera copilului necesita o atentie suplimentara, de aceea ne am specializat si va oferim servicii in special in acest sens.
In viziunea lor,  copiii trebuie sa aibe acces la lucrurile pe care trebuie sa le foloseasca, trebuie sa fie concepute astfel incat sa se evite pe cat posibil accidentele si foarte important din materiale de calitate care sa nu le puna in pericol sanatatea.
Ii puteti contacta fie ca aveti aveti nevoie sa gasiti doar un anumit obiect de decor, sa aflati trucuri de design sau sa amenajati intreaga camera. Va puteti baza pe ei de la schite, pana la zugraveli, mobilier la comanda, decoratiuni personalizate in functie de personalitatea copilului si preferintele parintilor, si tot ce aveti nevoie pentru universul celor mici!

Atelierul lui Meșterel

Mobilier și jucării din lemn tratate cu lacuri ecologice create cu mult drag pentru a anima copilăria piticilor noștri

Jucării si Mobila Montessori

Jucarii si Mobila Montessori va sta la dispozitie cu cele mai inovative idei pentru amenajarea camerei copilului dumneavoastra in stilul Montessori.

Tâmplar Lemn Constanța

Din lemn

Atelierul Din lemn este din Iași și execută mobila din lemn si MDF la comandă și în serie.

Joy is Handmade

Joy is Handmade creează lucruri frumoase si utile pentru a aduce zambete si fericire copiilor si adultilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *