Nuntă în grădină cu băuturi fine și cuburi de gheață cu flori și fructe

May 11, 2015 - Idei pentru nunți faine

Așa cum albinele umplu aerul văratic de mireasmă și răcoare, așa se întâmplă și cu paharele noastre pline cu băuturi și arome fine. După cum ați intuit deja, cuburile de gheață cu flori și fructe fac ca băuturile de vară să fie mai atrăgătoare și pline de savoare.

cuburi gheata-nunta in gradina (9)

V-ați gândit vreodată că și cuburile de gheață pot fi speciale în felul lor? Am găsit o idee tare faină și dorim să o impărtășim cu voi: cuburi de gheață cu flori și fructe. Astfel banalele cuburi de gheață vor avea un farmec aparte.

Pentru a da un pic de aromă și culoare unui cocktail de vară sau șampaniei servită la începutul petrecerii puteți folosi aceste minunate cuburi de gheață. În plus, acestea pot fi create de voi, adaugând înainte în cuburile de gheață diverse fructe, petale de trandafiri sau alte flori, frunze de mentă sau rozmarin. Pe lângă gustul interesant pe care îl au, cuburile de gheață cu flori și fructe atrag atenția tuturor! Așadar, dacă vă pregătiți de o nuntă în grădină, nu uitați să mortalizați cele mai frumoase fructe și flori în mici cuburi de gheață în diverse forme și cu siguranță nu vor trece neobservate! Pentru un rezultat cât mai bun, trebuie să fierbeți apa foarte bine înainte. Astfel gheața va fi foarte clară, iar petalele sau fructele se vor vedea foarte frumos. Puteți folosi orice plante sau flori din grădină, dar nu uitați să vă asigurați înainte că sunt comestibile.  Lista florilor comestibile, precum și gustul lor o găsiți aici[sursa foto]

cuburi gheata-nunta in gradina (10) cuburi gheata-nunta in gradina (11) cuburi gheata-nunta in gradina (12) cuburi gheata-nunta in gradina (13) cuburi gheata-nunta in gradina (14) cuburi gheata-nunta in gradina (15) cuburi gheata-nunta in gradina (16) cuburi gheata-nunta in gradina (17) cuburi gheata-nunta in gradina (18) cuburi gheata-nunta in gradina (19) cuburi gheata-nunta in gradina (20) cuburi gheata-nunta in gradina (21) cuburi gheata-nunta in gradina (22) cuburi gheata-nunta in gradina (23) cuburi gheata-nunta in gradina (24) cuburi gheata-nunta in gradina (25) cuburi gheata-nunta in gradina (26) cuburi gheata-nunta in gradina (27) cuburi gheata-nunta in gradina (28) cuburi gheata-nunta in gradina (29)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *