Nuntă în grădină și aranjamente florale superbe cu Moțul Curcanului

October 22, 2015 - Idei pentru nunți faine

Fie că e primavară, vară, toamnă sau iarnă, aranjamentele florale cu Moțul Curcanului se potrivesc de minune mai ales dacă îți dorești ca nunta ta să aibă un aer boem, vintage, natural. Arată tare fain, sunt pline de culoare, iar aranjamentele florale vor parea proaspete culese din grădină. Moțul Curcanului este o plantă erbacee mare cu flori roșii, roz sau albe în formă de spice care atârnă în jos. Așadar îți propunem pentru astăzi șiraguri de bobite mov-marsala sau albe ce pot întregi atât buchetul tău de mireasă cât și decor din sală, lumânările sau decorurile exterioare din grădină.

buchete cocos-nunta in gradina (1)

Moțul curcanului sau Amaranthus caudatus este o specie anuală de plante cu flori. Multe părți ale plantei, inclusiv frunzele și semințele, sunt comestibile, și sunt adesea folosite ca o sursă de alimentare în India și America de Sud – unde cele mai importante specii andine de Amaranthus sunt cunoscute sub numele de kiwicha. Culoarea roșie a inflorescențelor care arată ca un moț de curcan se datorează unui conținut ridicat de betacianine. Enjoy!  [sursa imagini]

buchete cocos-nunta in gradina (2) buchete cocos-nunta in gradina (3) buchete cocos-nunta in gradina (4) buchete cocos-nunta in gradina (5) buchete cocos-nunta in gradina (6) buchete cocos-nunta in gradina (7) buchete cocos-nunta in gradina (8) buchete cocos-nunta in gradina (9) buchete cocos-nunta in gradina (10) buchete cocos-nunta in gradina (11) buchete cocos-nunta in gradina (12) buchete cocos-nunta in gradina (13) buchete cocos-nunta in gradina (14) buchete cocos-nunta in gradina (15) buchete cocos-nunta in gradina (16) buchete cocos-nunta in gradina (17) buchete cocos-nunta in gradina (18) buchete cocos-nunta in gradina (19) buchete cocos-nunta in gradina (20) buchete cocos-nunta in gradina (21) buchete cocos-nunta in gradina (22) buchete cocos-nunta in gradina (23) buchete cocos-nunta in gradina (24) buchete cocos-nunta in gradina (25) buchete cocos-nunta in gradina (26) buchete cocos-nunta in gradina (27) buchete cocos-nunta in gradina (28) buchete cocos-nunta in gradina (29) buchete cocos-nunta in gradina (30) buchete cocos-nunta in gradina (31)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *