Decoruri de nuntă simple, superbe: Ghirlande din flori naturale sau din hârtie

June 28, 2015 - Idei pentru nunți faine

Atât de fine și superbe pot fi aceste ghirlande din flori! Poti decora intrarea, o arcada, sau chiar fundalul  din spatele mesei mirilor.

Ghirlandele din flori naturale pot reprezenta un decor de mare efect pentru nunta sau evenimentul pe care il doresti sa-l decorezi.  Fiind ușor de realizat, nu ai nevoie de un buget ridicat să le pui în practică, având în vedere că ai nevoie doar de braț de garoafe albe 🙂 ( le ador)  și o sfoară fina din iuta sau  bumbac. Desigur poți să faci o compoziție interesantă și cu garoafe albe, roz  și rosii, aranjate dupa un model prestabilit. Dacă vrei să păstrezi această ghirlanda și dupa eveniment, trebuie să alegi o varianta de flori nemuritoare. O alternativă ar fi florile din hârtie sau chiar inimioare din hartie, prinse câte 3-4 bucati și cusute la mașina. Poți alterna șiragurile de flori cu șiraguri din mărgele sau cristale. Astfel, după nuntă poți decora terasa casei sau un perete din interior ( living, hol sau un perete din dormitorul vostru). Christine paper design face niște flori din hârtie absolut impresionante. Vă invităm să vedeți colectia noastra de 16 Ghirlande din flori naturale sau din hârtie și să vă umpleți de inspirație! Enjoy!  [sursă imagini]

perdea de flori-nunta in gradina (1) perdea de flori-nunta in gradina (2) perdea de flori-nunta in gradina (3) perdea de flori-nunta in gradina (4) perdea de flori-nunta in gradina (5) perdea de flori-nunta in gradina (6) Hawaii Wedding Photography :: Kai-Photo :: www.kai-photo.com perdea de flori-nunta in gradina (8) perdea de flori-nunta in gradina (9) perdea de flori-nunta in gradina (10) perdea de flori-nunta in gradina (11) perdea de flori-nunta in gradina (12) perdea de flori-nunta in gradina (13) perdea de flori-nunta in gradina (14) perdea de flori-nunta in gradina (15) perdea de flori-nunta in gradina (17)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *