20 Idei de coafuri cu flori naturale în păr

May 14, 2015 - Idei pentru nunți faine

Despre flori si alte accesorii am mai vorbit, ( vezi articolul Mirese cu flori în păr– Florile naturale, un accesoriu ideal ) și vom mai vorbi pentru că miresele cu flori în păr sunt preferatele mele 🙂 . Știu că și voi v-ați îndrăgostit de ele din prima clipă și pentru că sunt extrem de frumoase, radiante, vesele, la moda, top 1 în tendințe…. și ce mai vreți voi, ne-am gândit să vă mai prezentăm o colecție adunată cu mare drag pentru voi despre 20 Idei de Coafuri cu flori naturale în păr. Sunt cât se poate de simple și îți oferă imaginea unei mirese feminine, romantice, visătoare și plina de farmec! Exista numeroase combinații de accesorii florale și coafuri cu flori naturale în par care se potrivesc tuturor stilurilor, de la rustic la glam, fie vintage sau modern. Acum, sunteți la un pas de nunta visurilor voastre, așa că vă prezentăm niște variante care să vă fie de ajutor. Take a seat and enjoy!

Ruffled - photo by http://www.kelseaholder.com/ - http://ruffledblog.com/paso-robles-wedding-with-moms-wedding-gown flori in par-nunta in gradina (2) flori in par-nunta in gradina (3) flori in par-nunta in gradina (4) flori in par-nunta in gradina (5) flori in par-nunta in gradina (6) flori in par-nunta in gradina (7) flori in par-nunta in gradina (8) flori in par-nunta in gradina (9) flori in par-nunta in gradina (10) flori in par-nunta in gradina (11) Ruffled - photo by http://www.kelseaholder.com/ - http://ruffledblog.com/paso-robles-wedding-with-moms-wedding-gown flori in par-nunta in gradina (13) flori in par-nunta in gradina (14) flori in par-nunta in gradina (15) flori in par-nunta in gradina (16) flori in par-nunta in gradina (17) flori in par-nunta in gradina (18) flori in par-nunta in gradina (19) flori in par-nunta in gradina (20) flori in par-nunta in gradina (21) flori in par-nunta in gradina (22)

Orice mireasă e frumoasă în felul ei, dar parcă cele diafane cu părul despletit și cu flori prin el îmi par ca niște adevărate zâne aduse pe pământ din basmele cu Ilene Cosinzene și Feți-frumosi. Trebuie să recunoaștem că toate aceste idei pentru coafura de mireasă sunt varianta perfectă pentru o nuntă în grădină vara, lejeră, simplă. O seară minunată să aveți! [sursă fotografii: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *