Hotel Colț de Austria, Câmpulung Moldovenesc, România

April 11, 2022 - Locuri de petrecut

Vino la Hotel Colț de Austria, Câmpulung Moldovenesc, România

O să spui că suntem deja cu gândul la vacanța de Paște sau că încă nu ne-am astâmpărat cheful de călătorii rămas din anii trecuți. Adevărul e undeva la mijloc: sigur că nu am refuza o vacanță, dar îți promitem că, indiferent unde am merge, am reveni întotdeauna  cu idei despre cum sa arate o nunta de vis intr-un cadru aparte. Stii deja stilul nostru , simplu, natural , cateodata elegant, dar in acelasi timp plin de detalii frumoase, subtile, pline de farmec si de insemnatate. Venim zilnic cu idei despre cum sa arate nunta ta , astfel incat sa te reprezinte cat mai bine 😎.

Hotel Colț de Austria  se incadreaza in ansamblu de norme care reglementează calitatea spatiilor pe care noi dorim sa le promovam, de care ne-am indragostit de l aprima vedere si care ne dorim sa se mentina in top preferintelor romanilor atunci cand vine vorba de a-si petrece timp nepretuit cu familia sau prietenii.
Într-o lume care ne obligă zi de zi să facem față situațiilor neprevăzute, credem că e momentul, mai mult decât oricând, să ne bucurăm de fiecare veste bună. Vestea buna de astazi vine de la Hotel Colț de Austria care iti poate pregati un evenimnet intr-un cadrul aparte.  😊 Ambientele create sunt o reală sursă de inspirație si te ajuta sa iti pui in valoare dragostea pentru Austria, traditional si dragostea pentru  rusticul nemtesc.

Pentru a vedea mai intai spatiul, te invitam sa iti faci o mini- vacanta  la hotel, rezervandu-ti camera direct aici si sa te convingi ca ceea ce spunem este adevarat.

Spor la treabă și multă inspirație!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *