Andrada Sas- The Wedding Styler – Probabil una dintre cele mai experimentate echipe de wedding planning din România

February 22, 2017 - Wedding planner

Andrada și Ana formează probabil una dintre cele mai experimentate echipe de wedding planning din România. Așa cum se descriu ele: “Nu suntem vintage, nu suntem nici moderne. Nu ne axăm pe nunțile rurale, dar nici pe cele urbane. Nu ne-am făcut vreun scop din destination weddings. ”

 

Andrada Sas- Wedding Styler Din cele peste 80 de evenimente organizate în ultimii cinci ani am tras concluzia că ne plac evenimentele cu sens, cu oameni și cu drag. Nu încrâncenările. Nu dorința de a dovedi cuiva ceva. Nu lucrurile false, oricât de poleite și de parfumate ar fi. Atunci când dorința de a organiza o petrecere vine din dragoste, atunci lucrurile sunt simple. Iar nouă, așa cum vă povesteam, ne plac lucrurile simple.

Îți putem ușura drumul pe care îl ai de parcurs până la nuntă. Dar trebuie să te cunoști, să îl cunoști pe celălalt și – foarte important! – să ai încredere în ele.

Cererea în căsătorie – un nou serviciu marca The Wedding Styler !

Acesta este cel mai nou serviciu The Wedding Styler și constă în consultanță, suport și ,,regie” pentru o cerere în căsătorie de zile mari.

Fie că ai o idee și vrei doar să te ajute cu implementarea ei, fie că n-ai nici cea mai vagă idee cum ai vrea să se întâmple totul, ai ajuns la locul potrivit. Costul ,,operațiunii” va depinde complet de ce stabiliți împreună că se va întâmpla, de serviciile conexe antamate, de costuri de călătorie și alte asemenea lucruri.

Atenție! Nu cred că doar bărbații pot beneficia de acest serviciu, așa că, domnișoarelor…CURAJ! Mai multe detalii aici.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *