Experimentați servicii de talie internațională la Fronius Boutique Residence

May 6, 2022 - Locuri de petrecut

Am descoprite pe  Hoteluri si Pensiuni Superbe in Romania acest hotel si deja mi-am imaginat o nunta medievala in acest spatiu de poveste? Are detalii frumoase, simple, de bun gust! ?Imi place mult si pe langa atmosfera in sine cred ca ar iesi niste poze superbe! Daca iubesti nuntile tematice, dar nu stii de unde sa incepi, cel mai usor  este sa apelezi la un wedding planner care te va ajuta cu toate nebuniile sa ti le puna in practica. Am mare incredere in echipa de la Wedding Details ca fac treaba buna si ca pot indeplini orice fantezie.

Fronius Boutique Residence oferă unități de cazare într-o clădire renovată, cu o atmosferă aparte, chiar în cetatea medievală din Sighișoara. Proprietatea pune la dispoziție camere pline de personalitate, amenajate cu mobilier de epocă din lemn şi o terasă în aer liber.  Fiecare camera e diferita prin design, stil si decor. Descopera detaliile ascunse in fiecare din ele! Rezervari aici.

Fronius Residence are 7 camere, fiecare cu un stil aparte ca dimensiuni si decor. Intr-unele dintre ele, tavanele gotice mai poarta inca urmele marelui incendiu. Ele sunt brazdate de arce din piatra sculptata si, din loc in loc, se mai poate vedea pictura originala restaurata. Inchizatorile usilor au ramas cele de odinioara. Mobilierul este vechi, in ton cu atmosfera casei, achizitionat piesa cu piesa din diferite zone din Transilvania. Baile maiestoase, din materiale naturale, contin usoare contraste de vechi si nou, intocmai gandite pentru confortul deplin al vizitatorului.

Locul vechii pivnite a fost luat de micul bar. Mesele barului poarta si ele urma adanca a timpului, cu inscriptii din anii 1822 sau 1900. Lazile de zestre, toate autentice, grinzi vechi, jocuri de oglinzi, stradute pietruite, ogive si arcade … toate aceste detalii contureaza energia vremurilor, descatusind imaginatia vizitatorului si umplandu-i sufletul de frumusetea povestilor cu printese si cavaleri. Fantana este o “nestemata” a casei, una dintre cele doua ramase functionale din intreaga Cetate. Receptia poarta, si ea, insemnul vremii. Tavanele inalte si vitraliile discrete introduc vizitatorul in poveste asmutindu-i curiozitatea.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *