Buchetele de mireasă albe trezesc admirația tuturor invitaților

May 5, 2016 - Idei pentru nunți faine

Alb pur! M-am îndrăgostit iremediabil de aceste buchete albe de mireasă, pe care le consider potrivite pentru orice anotimp. Fie că e vorba de iarnă, primavară, vară sau toamnă, un buchet din flori albe se integreaza perfect în decorul oricărei nunți în mijlocul naturii. Grădinile sunt verzi, pline de viață, de ce nu am alege un buchet la fel de energic precum natura din care face parte? Contrastul din verdele crud și albul pur este minunat și plin de simboluri.

Dacă nu ești convinsă de ce culoare să alegi, sfatul meu este să mergi pe această combinație extrem de rafinată și delicată. Va trezi admirație din partea tuturor!

Enjoy! [sursă imagini]

buchete albe-nunta in gradina (1)

Buchetele de mireasă albe trezesc admirația tuturor invitaților

Buchetele de mireasă albe continuă să fie accesoriile preferate de către cele mai multe dintre mirese. Sunt tradiționale și emana puritate, sensibilitate și delicatețe. De asemenea, buchetele albe de mireasă se pot realiza relativ usor, existand o multitudine de flori albe, care sa poata fi incluse ăn aceste minunate, pure aranjamente florale.

buchete albe-nunta in gradina (2) buchete albe-nunta in gradina (3) buchete albe-nunta in gradina (4) buchete albe-nunta in gradina (5) buchete albe-nunta in gradina (6) buchete albe-nunta in gradina (7) buchete albe-nunta in gradina (8) buchete albe-nunta in gradina (9) buchete albe-nunta in gradina (10) buchete albe-nunta in gradina (11) buchete albe-nunta in gradina (12) buchete albe-nunta in gradina (13) buchete albe-nunta in gradina (14) buchete albe-nunta in gradina (15) buchete albe-nunta in gradina (16)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *