Cadou de casă nouă: Oferă în dar ateliere și excursii în natură

April 25, 2017 - Cadouri

Odată cu soarele de primăvară începe un nou sezon pentru vegetaţie dar şi pentru noi, aşa că azi propun o nuntă cu tematica inspirată din natură: cu i despre plante medicinale  🙂

Atelierul de plante medicinale organizează ateliere de plante medicinale pentru copii şi adulţi de toate vârstele și excursii ghidate în natură.

Vara în grădina “Guşteriţa verde” din Sibiu, se vorbește despre cum se realizează tincturile, ceaiurile, cremele, siropurile şi pulberile de plante. Le poti degusta pe toate şi apoi sa pleci acasă cu o tinctură făcută de tine :). Nu mai zic că mărturii de nuntă pot fi chiar plicuri de ceai culese de voi.

Ce poți să inveți la atelier? Despre cum se recunosc şi culeg plantele medicinale, cum se prepară ceaiurile, tincturile, cremele, siropurile şi pulberile de plante.
Pentru cei care iubesc natura, mi se pare cadoul perfect pentru a apropia cat mai mult de ce le este de suflet. Asa că, ieși din tipare și fă-le cadou de casă nouă un atelier în grădina “Guşteriţa verde”. De vis totul!

Urmăriți pagina de facebook a Atelierului de plante medicinale pentru a fi la curent când și cum se întâmplă aceste lucrurile frumoase.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *