Invitație pentru nuntă vintage, elegantă sau tematică by Red Wedding

March 17, 2014 - Invitații nuntă & botez

Cum ți-ar plăcea să fie nunta ta? În ce poveste te visezi? Închide ochii și imaginează-ți… ce zici de o nuntă  vintage, delicată și elegantă? Dacă îți place cum sună, hai să facem primii pași împreună… Pentru un pachet de papetarie de nuntă complet, noi îți sugerăm  Red Wedding, sunt din Cluj, dar livreaza în toată țara.  Sunt foarte comunicativi și receptivi la dorințele fiecărui client.

invitatii red boutique (5)

Care e povestea voastră ?
Povestea noastră a început ca o extensie la Red Wedding – Decorațiuni și Aranjamente florale, la cererea mireselor noastre, cărora le plăceau meniurile și numerele pentru partea de decor a nunții realizate în tonuri vintage și care ne întrebau mereu dacă avem și invitații. Așa am început să  creăm invitații, legate cu panglici satinate, cu dantelă și sfoară în tonuri pastelate sau colorate. De atunci miresele nu înceteaza să ne surprindă cu dorințele lor, pe care noi abia așteptăm să le realizăm.  Noi creăm continuu modele noi, care să se potriveasca mireselor ce-și doresc o invitație delicată, vintage, elegantă, funny sau tematică.

invitatii red boutique (1)

Când s-a lansat Red boutique?
Red Boutique s-a lansat în anul 2010.

invitatii red boutique (2)

În cât timp este gata o comanda de invitații?
Termenul standard de livrare a unei comenzi este de 10 zile, dar de obicei comanda este gata în 5-7 zile, în funcție de complexitatea lucrării.

invitatii red boutique (3)

Ce mai puteți oferi clienților care vor să lucreze cu voi?

Noi oferim pachetul de nuntă întreg de papetărie care poate contine: invitații, meniuri, numere de masă, placecarduri, etichete autocolante pentru candy bar și pentru marturii, lista cu aranjare la mese, guestbook, invitații și cutii cadou pentru domnișoarele de onoare, propsuri pentru photobooth.

  invitatii red boutique (4)    invitatii red boutique (6) invitatii red boutique (7) invitatii red boutique (8) invitatii red boutique (9) invitatii red boutique (10) invitatii red boutique (11) invitatii red boutique (12) invitatii red boutique (13) invitatii red boutique (14) invitatii red boutique (15)

 

Contact
Red Wedding – Decorațiuni și Aranjamente florale
Persoana contactCristina Rosu
WebsiteRedWedding.ro
Facebookhttps://www.facebook.com/pages/Red-Wedding/291527937541586
Telefon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *