Nuntă în grădină cu decoruri vintage, rame foto și tablouri

August 17, 2015 - Idei pentru nunți faine

Visezi la o nuntă în grădină decorată în stil vintage? Tema vintage e mereu printre preferatele mireselor, așa că ramele de tablouri în diferite forme și culori sunt un accesoriu perfect. Imaginează-ţi un amestec de elegant, confortabil şi vechi! Am vorbit mai demult despre decoruri vintage pentru o nuntă în aer liber cu oglinzi, rame și tablouri, iar acum venim în completare cu alte idei faine despre decorurile de nuntă: rame foto și tablouri vii surprinse de camerele foto în cele mai amuzante ipostaze. Este o soluție ieftină de decorare, iar un avantaj foarte mare e că după veniment le poți păstra și decora casa cu ele.

rame-nuntaingradina (1)

Pe timpul verii, piesa de rezistență  a unei nunți este locația, iar nunțile în grădină sunt la mare căutare! O nuntă în grădină sau în aer liber îți dă libertatea de a amenaja întreg spatiul așa cum ți-l dorești. Spațiul este mult mai mare, și poți avea amenajate diferite colțișoare tematice. O nuntă în grădină este caracterizată de un look simplu, aproape neglijent, confortabil, cu accesorii vintage, culori pastelate şi mobilă cu aspect antichizat. Decorul boem al unei astfel de nunţi va fi în tonuri de alb, gri, bleu, roz pal, verde mentă sau galben pai. De exemplu poți să-ți faci un photocorner lângă un copac, agățând de el tot felul de rame și poze cu voi și cu cei dragi. Mai jos vei vedea câteva exemple despre cum puteși decora și amuza invitații la poze de grup. Sper ca aceste imagini să vă facă să vă îndrăgostiți de nunțile în aer liber și să aveți parte de o nuntă în grădină așa cum ați visat! Enjoy! [sursă imagini]

rame-nuntaingradina (2) rame-nuntaingradina (3) rame-nuntaingradina (4) rame-nuntaingradina (5) rame-nuntaingradina (6)   1 rame-nuntaingradina (7)   rame-nuntaingradina (8) rame-nuntaingradina (9) rame-nuntaingradina (10) rame-nuntaingradina (11) rame-nuntaingradina (12) rame-nuntaingradina (13) rame-nuntaingradina (14) rame-nuntaingradina (15) rame-nuntaingradina (16) rame-nuntaingradina (17) rame-nuntaingradina (18)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *