Nuntă de vară cu piersici, nectarine și caise

June 29, 2016 - Idei pentru nunți faine

Așa cum anterior v-am prezentat În luna lui Cireșar, alege o nuntă cu cireșe!, astăzi a venit rândul să vă lăsați inspirați de alte fructe care vor umple piețele în luna lui Cuptor. Pentru că e aproape sezonul piersicilor, a nectarinelor și a caiselor proaspete și zemoase vă propun să nu vă mai bateți capul cu altă tematică de nuntă în afară de cea a minunatelor fructe de sezon. Se potrivește perfect pentru o nuntă de vară și pentru cei care iubesc nautra cu toate frumusețile ei.

piersici nunta in gradina (1)

Culorile sunt dintre cele mai fine, estivale: nuanțe de galben, portocaliu, gălbui-roșiatic și chiar roșu. Iar în contrast cu verdele crud al frunzelor, totul devine plin de viață și culoare. Se găsesc si flori in același nuanțe pentru a le combina și de a realiza cel mai frumoase aranjamente de masă. Mărturiile pot fi desigur câte un fruct sau câte un copac de plantat unde le este mai drag invitațiilor ( să stea la umbra lui, să mănânce dulceață și să se gândească la voi și la minunatele clipe petrecute împreună). Frumos scenariu, nu? Îl poți pune în practică chiar la nunta ta, inspirat fiind de pozele ce urmează. Enjoy!  [sursă imagini]

piersici nunta in gradina (3) piersici nunta in gradina (4) piersici nunta in gradina (5) piersici nunta in gradina (6) piersici nunta in gradina (7) piersici nunta in gradina (8) piersici nunta in gradina (9) piersici nunta in gradina (10) piersici nunta in gradina (11) piersici nunta in gradina (12) piersici nunta in gradina (13) piersici nunta in gradina (14) piersici nunta in gradina (15) piersici nunta in gradina (16) piersici nunta in gradina (17) piersici nunta in gradina (18) piersici nunta in gradina (19) piersici nunta in gradina (20) piersici nunta in gradina (21) piersici nunta in gradina (22) piersici nunta in gradina (23) piersici nunta in gradina (24) piersici nunta in gradina (25) piersici nunta in gradina (26) piersici nunta in gradina (27) piersici nunta in gradina (28)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *