Invitații de nuntă- sentimente gravate pe hârtie by Paper-love

July 30, 2014 - Invitații nuntă & botez

Zilele trecute, pe când puneam la cale alte subiecte pentru Nunta în grădină, am dat, absolut întâmplător, peste invitațiile Paper-love. Așa cum le place să le prezinte, invitațiile realizate de ei sunt sentimente gravate pe hârtie. Ne-au fost atat de dragi în interviul asta, încat i-am adăugat imediat pe lista de suflet a oamenilor ce îi descoperim în căutarile noastre de frumos și românesc… în continuare vă prezentăm povestea  lor care e pe cât de frumoasă pe atât de interesantă. 🙂

paper love (5)

Care este povestea voastră?

Răzvan: Suntem un cuplu fericit și ne place foarte mult să lucrăm împreuna, asta ne apropie și mai mult. În plus învățăm să rezolvam dificultățile împreună. Povestea Paper-love a început foarte interesant. Totul s-a întâmplat când am cerut-o în căsătorie pe Andra. Atunci a început coșmarul. Bine, un coșmar pozitiv, dacă există așa ceva (Andra m-a înghiontit :D). Mă refer la faptul că nu ne-am gândit nicio clipă că voi avea atât de multe de făcut și presat incredibil de timp. Toți vor să știe brusc ce îți place, ai o mie de decizi de luat și să alegi dintr-o grămadă de variante pe cea mai bună. A fost o perioadă cu multă cafea și uneori trebuie să recunosc o bere rece. 😀

Andra: Am profitat totuși de acele momente și am încercat să râdem cât mai mult posibil. Când am ajuns la invitații, am căutat în nenumărate locuri, dar nimic care să ne exprime sentimentele, să se potrivească și cu localul și să le ofere invitațiilor o idee despre ziua noastră. Într-un moment de strălucire(spun eu) i-am spus lui Răzvan că ar trebui să le facem chiar noi.

paper love (1)

Răzvan: La început m-am gândit că e o pierdere de vreme (oricum mai aveam puțin timp de burlăcie). Dar când ne-am pus mintea la treabă, nu mi-a venit să cred. Chiar ne-a ieșit ceva fain! Și nu era ceva făcut pe bandă, era făcut cu suflet.

Andra: Am fost foarte fericită că Răzvan m-a ajutat. Apoi mi-a propus să-i ajutăm și pe alții să-și exprime prin intermediul invitațiilor iubirea, speranța și de ce nu așteptările. Așa s-a născut Paper-love.

Răzvan: Pentru noi Paper-love înseamnă să gravăm sentimente pe hârtie. Este un extraordinar, pentru noi nu este un job, este plăcere pură.
paper love (2)

Ce înseamnă pentru un potențial client Paper-love? Sau mai exact cum decurg lucrurile?

Andra: Pentru că dorim ca invitațiile să scoată în evidență sentimentele mirilor, ne străduim să-i cunoaștem în primul rând. Când au nunta? Au ales tema petrecerii? Ce culori vor folosi pentru decorarea localului? Ce hobbyuri au? Uneori ne-am legat chiar și de filmul preferat.

Răzvan: Poate au deja o idee despre doresc. Atunci încercăm să ne încadrăm cât mai bine în modul în care văd ei evenimentul și implicit invitațiile. După ce avem aceste informații în maxim 24h revenim cu câteva modele create special pentru ei. Orice sugestie este evident bine venită, astfel că ori de câte ori este nevoie modificăm și ori de câte ori este necesar ajustăm.

Andra: Când ajungem la varianta finală în cel mai scurt timp o expediem pentru ca aceasta să ajungă în ziua următoare la client. Din nou discutăm despre eventuale modificări, despre text și orice altă idee. Până în acest moment totul este complet gratuit și nu implică nicio obligație din partea clientului.

paper love (3)

În cât timp este gata o comandă de invitații?

Răzvan: Până ajungem la invitația perfecta, mai exact până când se încheie pașii de menționați anterior poate dura aproximativ 3 zile. Atunci când avem modelul final, în funcție de complexitatea invitației poate dura între 30 de minute și o ora pentru a termina o singură invitație. Dorim să acordăm o atenție deosebită detaliilor. De fiecare dată ne imaginăm că sunt invitațiile noastre și ne străduim să reflecte un înalt nivel al calității. De aceea timpul pentru terminarea a 100 de invitații poate varia între 7 și 14 zile.

paper love (4)

Ce mai puteți oferi clienților care vor să lucreze cu voi?

Andra: Am făcut practic de toate. Meniuri, numere de masă, cutiuțe pentru măturii, plicuri pentru bani, evident toate personalizate. Orice și-ar putea imagina mirii ne străduim să realizăm.

paper love (6) paper love (7) paper love (8) paper love (9) paper love (10) paper love (11) paper love (12) paper love (13)

Contact
Paper-love Online Store
Persoana contactRazvan si Andra
Websitewww.paper-love.uk
Facebookhttps://www.facebook.com/invitatiilanunta
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *