Tricouri AnTAnTe personalizate by Raluca Văleanu și Ioana Vlăsceanu

March 16, 2014 - Cadouri

Vrei să faci cadouri personalizate unor oameni dragi, dar nu știi la ce să te gândești? Avem o sugestie! Tricourile AnTAnTe  sunt foarte drăguțe și potrivite atât pentru tineri căsătoriți, proaspete mamici, mătuși si chiar bunici… Sunt tricouri 100%bumbac, pictate manual după placul și dorințele fiecaruia. Culorile folosite sunt speciale pentru textile și rezistă foarte bine la spălat.

AnTAnTe (8)

Cine se afla in spatele proiectului AnTanTe și care e povestea voastră ?

AnTAnTe este format din doua prietene Raluca Văleanu și Ioana Vlăsceanu. Conceptul “AnTanTe” a luat naştere din dorinţa de a crea articole vestimentare unice şi inedite. AnTanTe se refera la ideea de tricouri altfel; originale care ies în evidență neîncadrându-se în regulile tricourilor în serie. Totul a început în 2009 când amandouă eram la facultate și ne-am gândit să ne facem câteva tricouri personalizate pentru noi, altfel decât cele ce se găseau în magazine. După ce am primit un feedback pozitiv din partea prietenilor ne-am gandit că am putea începe o mica afacere din acest lucru și așa , încet , încet am ajuns să construim lumea AnTanTe de azi .

AnTAnTe (5)

Ce putem găsi în magazinul vostru online?
Putem spune că până în ziua de azi am adunat peste 700 de modele diferite, toate pictate manual și cu idei originale. Fiecare tricou pornește de la o idee diferită și prinde contur cu multa imaginație și culoare. De la o simpla idee, pornește o alta și tot așa se dezvoltă fiecare tricou. După ce este realizata schița, începe partea de pictură unde de asemenea în funcție de inspirația de moment ne alegem culorile și combinațiile de nuanțe și la final alegem materialele pe care la atașăm pentru ca fiecare compoziție să fie completă.
În afara modelelor noastre am realizat și tricouri personalizate, cu personaje din basme, tricouri pentru cununii civile, baluri de sfârșit de liceu, tricouri pentru copii, portrete și caricaturi de animalușe și personaje. Aceasta este și principala diferență față de restul tricourilor din comerț, și anume că orice idee poate prinde contur pe un tricou AnTanTe

AnTAnTe (3) AnTAnTe (4)

In cît timp este gata o comanda de tricouri?

În general după stabilirea tuturor detaliilor cu clientul în legătura cu mărimea, modelul ales, culori și livrare orice tricou ar putea fi gata în 4-5 zile .

AnTAnTe (9)

Îmi plac foarte mult tricourile pereche, potrivite pentru miri sau tricourile pentru mamicile în devenire. Te-ai gandit să faci și tricouri pentru întreaga familie, mama-tata-copil?

Am avut și comenzi pentru familii întregi, tricouri asortate pentru parinți și copii și chiar pentru bunici; Una dintre cliente a vrut să își anunțe familia că va deveni mamică oferindu-le câte un tricou personalizat cu un mesaj și o pictură specială. Astfel am realizat tricouri pentru mătușica, fratele mai mare, tătic, bunici și au iesit foarte vesele și toată lumea a fost încântată.
Pentru cei care doresc să știe mai multe detalii despre ce înseamnă conceptul de Tricouri AnTanTe, îi invităm să ne viziteze pe internet și sperăm să-și găsească printre produsele noastre unul care să îi se potrivească …dacă nu, facem :).

  AnTAnTe (1)     AnTAnTe (6) AnTAnTe (7)   AnTAnTe (2)

 

Contact
Tricouri Antante
Persoana contactRaluca Valeanu și Ioana Vlasceanu
WebsiteTricouri Antante
Facebookhttps://www.facebook.com/AnTanTe.Tricouri
Telefon
Email

› tags: AnTanTe / design / tricouri personalizate /

Comments

 1. Cammi Istrate says:

  Buna seara, la ce pret ajunge o personalizare de tricou?

 2. admin says:

  Buna ziua,

  Va incurajez sa contactati direct pe Raluca Valeanu și Ioana Vlasceanu, la finalul articolului gasiti datele de contact.

  Multumim !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *