Meniuri pentru evenimente de la Wild forest

February 2, 2017 - Dulciuri și alte bunătăți

Wild Forest este despre conectare, sustenabilitate și gusturi fermecătoare. Mâncarea este cea mai intimă conexiune pe care o avem cu Pământul și devenim automat ceea ce mâncăm.

Wild Forest este un proiect dedicat tuturor celor care au inima și ochii deschiși, celor care apreciează și caută aromele naturale, intense, un echilibru și un sens. Nu e nicio fandosire să ne dorim tot ce e mai bun în special atunci când vine vorba de corpul nostru. Să-l respectăm, să-i mulțumim și cel mai important, să învățăm să-l ascultăm. E o relație de cuplu, între noi și mâncare. Am invățat că cel mai bun mod de a mânca sănătos nu este prin suprimare și prin setarea unor reguli ci mai degrabă prin a deveni conștienți și receptivi la nevoile corpului nostru.

wild-forest-nunta-in-gradina-1

Serviciul catering este în curs de dezvoltare dar până detaliile și imaginile vor fi disponibile vă anunțăm că WF realizează meniuri specializate de catering potrivite pentru diferite ocazii: conferințe, breakfast meetings, evenimente corporate, nuntă, botez, aniversări, brunch, workshop-uri creative, vernisaje, petreceri private, etc. Meniurile se compun din amouse bouche, snack-uri sărate și dulci, prăjituri și torturi, preparatele urmând o linie de design specifică evenimentului.

wild-forest-nunta-in-gradina-2 wild-forest-nunta-in-gradina-3 wild-forest-nunta-in-gradina-4 wild-forest-nunta-in-gradina-5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *