Bomboniere și frapiere ascunse în chipuri elegante de domni și domnițe

November 22, 2016 - Cadouri

Andrei Pandea, artistul celor 5000 de chipuri miniaturale din ceramică, vine cu o idee nouă pentru cadou, că tot se apropie Crăciunul, dar eu consider ca e perfect potrivit ca dar de casă nouă: bomboniere și frapiere ascunse în chipuri elegante de domni și domnițe.

andrei-pandea-nunta-in-gradina-1

Bomboniere și frapiere ascunse în chipuri elegante de domni și domnite

Statuete ceramice feminine

Statuetele sunt unicat, lucrate in totalitate manual, perfecte pentru un cadou deosebit. Portretele sunt inspirate din picturile bizantine, gâtul alungit conferindu-le o eleganta distincta. Deosebirea dintre lucrari, este dată atât de tehnica și coloristica îmbrăcaminții, dar în special, de atitudinea aparte a portretelor. Pictarea îmbrăcăminții este deasemenea realizată manual, prin tehnici proprii, fiind folosite mai multe straturi de acrilice și ceara albastră, lutul fiind ars la 970 C. Pe lângă rolul decorativ, fiind realizate din doua părți, baza acestora pu tând fi folosită ca bomboniere sau cutie pentru bijuterii. Dimensiunea lucrarii este de circa 35 cm inaltime. Comandă aici.

andrei-pandea-nunta-in-gradina-2

Statuete ceramice masculine

Statuetele unicat sunt lucrate în totalitate manual. Portretele sunt ușor caricaturizate, pentru a scoate în evidență expresivitatea distinctă. Pictarea îmbrăcăminții este deasemenea realizata manual, prin tehnici proprii, fiind folosite mai multe straturi de acrilice și cearaăalbastre cu tente maro, lutul fiind ars la 970 C. Pe langa rolul decorativ, fiind realizate din două părți, baza acestora poate fi folosită ca suport pentru o sticlă de vin. Dimensiunea lucrarii este circa 50 de cm. Comandă aici.

andrei-pandea-nunta-in-gradina-3 andrei-pandea-nunta-in-gradina-4 andrei-pandea-nunta-in-gradina-5 andrei-pandea-nunta-in-gradina-6 andrei-pandea-nunta-in-gradina-7 andrei-pandea-nunta-in-gradina-8 andrei-pandea-nunta-in-gradina-9 andrei-pandea-nunta-in-gradina-10 andrei-pandea-nunta-in-gradina-11 andrei-pandea-nunta-in-gradina-12 andrei-pandea-nunta-in-gradina-13 andrei-pandea-nunta-in-gradina-15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *