Sugestii pentru o nuntă de basm! Bun venit în Wonderland!

May 18, 2015 - Idei pentru nunți faine

Nu este deloc ușor să creezi o nuntă de basm cu toate elementele și accesoriile specificie. Fie că alegi tematica nunții Alice in wonderland sau basme românești cu zâne, ai nevoie de multă recuzită pentru a reda cât mai fidel imaginea aceea diafană și misterioasă a vremurilor din povești. Totul trebuie să fie îmbrăcat în mister, să te facă să cauți, să ascunzi, și să descoperi pe parcursul serii tot felul de indicii, suprize atent pregătite de cei doi miri. Este un joc plăcut prin care mirii îi provoacă pe invitați să intre în lumea lor de basm și să fie cuprinși de magie.

Dacă visezi la un tărâm magic, unde totul este posibil și unde dragostea învinge mereu, atunci acest articol deschide poarta catre o lumea de basm: Bun venit în Wonderland! Wonderland este tărâmul de o zi, pe care îl poți crea, unde bucuria, dragostea și voia bună fac legea în seara evenimentului.

Accesorii petreceri realizate de Photo Booth Props Romania – Accesorii petreceri

Photo Booth Props Romania - Accesorii petreceri (1) Photo Booth Props Romania - Accesorii petreceri (2) Photo Booth Props Romania - Accesorii petreceri (3)

Invitatii de nuntă create de Handmade Events pe tema Alice in Wonderland

“Oferim o gamă completă de papetarie pentru evenimente : invitații pentru nuntă sau botez, meniuri, placecarduri. Suntem foarte comunicativi și receptivi la dorințele fiecărui client. Creăm continuu modele noi, care să se potrivească mireselor ce-și doresc o invitație delicată, elegantă, funny sau tematică.”

invitatie nunta vintage_wonderland

Cu câteva ceanice umplute cu flori, ciupercuțe, cărți, mult mușchi de pădure și bineînțeles pisica Cheshire poți face o atmosferă de nuntă Alice in wonderland. Dacă și tu simți că nunta ta poate fi o poveste, te invităm să vezi ce ideile atent selecționate de către noi, pe care le-am adunat special pentru tine. Ne-am bucura tar mult dacă astfel îți putem ușura munca, și te inspirăm să în găsirea ambientul perfect nunții tale. Enjoy!

wonderland-nunta in gradina (10) wonderland-nunta in gradina (3) View More: http://crystalstokes.pass.us/enchanted wonderland-nunta in gradina (4)   wonderland-nunta in gradina (6) wonderland-nunta in gradina (2) wonderland-nunta in gradina (23) wonderland-nunta in gradina (24)   wonderland-nunta in gradina (5) wonderland-nunta in gradina (8) wonderland-nunta in gradina (9)   wonderland-nunta in gradina (11) wonderland-nunta in gradina (12) wonderland-nunta in gradina (13)   wonderland-nunta in gradina (14)   wonderland-nunta in gradina (15) wonderland-nunta in gradina (16)   wonderland-nunta in gradina (17) wonderland-nunta in gradina (18) wonderland-nunta in gradina (19) wonderland-nunta in gradina (20) wonderland-nunta in gradina (21) wonderland-nunta in gradina (22)    wonderland-nunta in gradina (25) wonderland-nunta in gradina (26) wonderland-nunta in gradina (27) wonderland-nunta in gradina (28)   wonderland-nunta in gradina (29)   wonderland-nunta in gradina (31) wonderland-nunta in gradina (32) wonderland-nunta in gradina (33) wonderland-nunta in gradina (34) wonderland-nunta in gradina (35) wonderland-nunta in gradina (1) wonderland-nunta in gradina (36) wonderland-nunta in gradina (37) wonderland-nunta in gradina (38) wonderland-nunta in gradina (39) wonderland-nunta in gradina (40) wonderland-nunta in gradina (41)

Cu adevărat o atmosferă de basm! [sursă fotografii: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *