Placecarduri non conventionale pentru o nunta iesita din comun!

October 19, 2017 - Idei pentru nunți faine

Multumesc! Mesajele primite de voi si incantarea cu care primiti in fiecare zi in casele voastre articolele prezentate pe siteul nuntaingradina.ro este o validare a faptului că merg în direcția bună. Ma bucur sa va fiu de ajutor in alegerea micilor detalii care fac diferenta.

In continuare, va voi prezenta idei de placecarduri ce incanta ochiul si inima invitatilor. Uite o idee tare faina, care pe mine m-a impresionat tare mult! Cine s-ar fi gandit pana acum ca ar putea picta numele invitatiilor pe placute de ceramica simple, albe si acestea sa devina si marturii de luat acasa si de zidit in perete?

Frumos si usor de realizat

Cum faci asta? Poti cumpara placi ceramice decorative de la orice showroom de gresie si faianta, apoi inmaneaza-le cu incredere unui artist plastic pentru a picta numele fiecarui om drag care iti va calca pragul in cea mai frumoasa zi din viata de voastra. Pentru a personaliza si mai mult aceste placute de ceramica poti sa completezi cu un mesaj, citat, ceva simbolic ce va reprezinta. Isi vor aminti cu drag drag si cu mare emotie. Este una dintre ideile tare faine pe care astazi le-am adunat in acest articol.

Ideile nu se opresc aici. Ca sa iesi cu totul din tipar, numele invitatilor poate fi trecut pe o bucatica de hartie stropita cu foita de aur, pe bucati de sticla colorata, scoici , bucati  de ceramica sparta, sau chiar si pe plexiglas gross de 5mm. Apropo de cioburi de ceramica, puteti realiza multe proiecte foarte frumoase pentru casa voastra, numai sa aveti ceva indemanare si timp!

Imi plac lucrurile utile, care pot fi refolosite, reinventate si de aceea am optat pentru astfel de idei. Din categoria lucruri utile la nunta- va recomand ca marturii de nunta- lingurite gravate de la Handmade Events.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *