Papetărie creativă by KLIPA

May 19, 2014 - Cadouri

Plicurile colorate KLIPA sunt ideale pentru a personaliza orice invitație, scrisoare sau felicitare. Sunt concepute din hârtie colorată în masă de cea mai buna calitate și într-o gamă foarte variată de culori. Descoperiți-vă creativitatea realizându-vă singuri decorațiile pentru nuntă, invitațiile sau chiar buchetul de mireasă poate fi realizat exclusiv din papetărie creativă by KLIPA.

KLIPA POMPOM (1)

Cum a venit ideea de a face un magazin online cu papetărie creativă?

Plicurile colorate sunt o pasiune din copilarie, când îi scriam scrisori unei prietene din America. Primeam de la ea scrisori în plicuri colorate cu stickere, care erau scrise cu pixuri cu gel colorate și sclipici. În acea perioadă la noi în librării se găseau foarte puține materiale pentru aplicații hobby&craft, poate chiar deloc. Se punea accent pe partea practică și mai puțin pe cea estetică.

klipa plicuri colorate (2)

Afacerea a pornit astfel 100% din pasiune pentru papetărie, iar clienții probabil că au simțit aceasta, pentru că de la o singură categorie de produs, plicurile colorate, am ajuns în acest moment să avem 14 categorii. Și toate au aparut firesc, în timp, la solicitarea clienților noștri.

klipa (2)

Ce putem găsi pe siteul vostru?
Primele pe site și cele cele mai numeroase produse Klipa sunt PLICURILE COLORATE. Avem pe stoc în jur de 100.000 plicuri, in 7 dimensiuni și aproximativ de 23 de culori diferite. Datorită calității plicurilor și a faptului că sunt colorate în masă, acestea sunt destinate în special invitațiilor la evenimente: nuntă, botez, party-uri, conferințe și alte evenimente corporate.

klipa plicuri colorate (1)

O alta categorie destul de importanta este HÂRTIA DE MĂTASE , o hârtie foarte fină din care se pot realiza flori, pompoms pentru decorarea diverselor evenimente și se așează foarte elegant în cutiile sau pungile de cadou. Este un produs în trend, se potrivește foarte bine cu nunțile organizate afară, în grădină. La petrecerile pentru copii și la candybar-uri sunt perfecte pentru că și aici avem o gamă de 29 de culori. Pe site avem și seturi de hârtie de mătase colormix, special pentru cei care doresc sa își creeze flori multicolore.

klipa (1)

HÂRTIA ȘI CARTONUL sunt într-o gama destul de diversificată. În afara de cartoanele clasice colorate pentru aplicații craft avem și hartia de calc decorată, este o hârtie foarte elegantă din care se pot face cutiuțe pentru mărturii sau felicitări, chiar și invitații de nuntă.

Un produs destul de important care nu il veti găsi la alt magazin este AUTOCOLANTUL SIDEFAT (alb sidef, crem sidef, roz sidef, argintiu, auriu, fuchsia sidef, mov sidef, turcoaz sidef, verde sidef). Este foarte apreciat de clientii noștri datorita calitații lui, mă refer în special la firmele care realizeaza invitații de nuntă și botez. Poate fi cu ușurinta printat la imprimante laser, inkjet sau tipografii digitale.

KLIPA POMPOM (3)

klipa (4)

Pe site-ul Klipa avem și o gamă foarte larga de  TUȘIERE PERMANENTE colorate care pot fi folosite pe diferite suporturi, începand de la hartie, lemn până la sticla, plastic și alte suprafete netede. Acestea se completeaza numai bine cu gama de ȘTAMPILE MONTATE PE LEMN, diverse modele speciale pentru personalizarea unei scriosori, a unei pungi de cadou, realizarea de felicitări și multe multe alte aplicații. Gama de ștampile o vom extinde în foarte scurt timp cu modele de biciclete.

Mai sunt UNELTELE, foarte importante pentru aplicațiile craft și o gamă frumoasă de PERFORATOARE din care se pot face cercuri, inimioare, libelule, fluturi, briose, frame-uri si taguri.

KLIPA POMPOM (2)

Încurajam clienții noștri să își realizeze singuri invitațiile, felicitarile, decorul unei petreceri și în acest scop avem blogul KLIPA cu turoriale (  pe care îl puteti accesa de aici. Pentru cei totuși care nu au timp să el creeze avem o secțiune pe site cu ACCESORII PARTY unde gasiți ghirlande din pom-poms, stegulețe, confetti, seturi de pom-poms. Facem deasemenea ghirlande sau pom-poms și la comanda.

Retete-adunate-6

Retete-adunate

Și pentru că în continuu încercam să aducem lucruri noi in magazinul nostru, de curând am lansat o nouă categorie, CADOURI, CU DRAG. Aici veti putea găsi diferite idei de cadouri, momentan avem doar un singur produs, RETETE ADUNATE este un caiet de retete (rețetar) cu un aspect tradițional în care puteți scrie cu ușurință rețete de la mama, bunica, prietene, reviste sau chiar internet. Puteți face selecția proprie. Îl considerăm un cadou deosebit, dar și util, pe care îl puteți dărui unei persoane dragi sau poate chiar bucătăriei voastre.

klipa (5)
Cam cât ar costa amenajarea unui candy bar, un buget orientativ, cu flori din hartie, ghirlande, ..etc?

Costurile amenajării unui candy bar variază în funcție de cât de complex și bogat doriți să arate și daca îl veti realiza voi sau cumparați aranjamentele gata făcute, așa că vom lua în calcul ambele variante:
1. Vă creați singuri aranjamentele pentru candy bar:

Materiale necesare:

– 2 seturi de hârtie de mătase pentru pom-poms și ghirlande pom-poms

– 3 coli de autocolant sidefat, un set de 10 coli de carton colorat, un set de 5 coli de hârtie de calc

– 3 x pangică pentru ghirlande

– Perforator pentru confetti

Costuri materiale:

– Hârtia de mătase pentru pom-poms/ghrilande pom-poms: 1 set de 24 coli, costa 19 lei

– Cartonul colorat hartia de calc sau autocolantul sifdef pentru ghirlanda stegulete, confetti, frunze sau alte decoratiuni in functie de tematica evenimentului: intre 0.35 si 2.5 lei/colala in functie de model

– Perforatorele pentru confetti, taguri sau etichete: 19-49 lei

– Panglica 3 m: 2.5 lei
Cost aproximativ: 90 lei
Pentru a vă veni mai mult in ajutor, vă puteti inspira de pe blogul nostru cu tutoriale  sau urmarind pagina de facebook 

2. Achizitionati aranjamentele si faceti doar amenajarea candy bar-ului (Accesorii Party):

Materiale necesare:

– 2 ghirlande pom-poms de agatat de jur imprejurul mesei sau pe perete

– 1 ghirlandă stegulete pentru ornarea mesei

– 3 seturi pom-poms (setul include de 3 pom-poms de marimi diferite) – se pot prinde de perete sau agata deasupra mesei

– 2 seturi confetti pentru decorarea mesei

Cost aproximativ: 160 lei

 

 

Contact
KLIPA- plicuri colorate
Persoana contactElena Aftene
Websitewww.plicuricolorate.ro
Facebookwww.facebook.com/klipa.creativpozitiv
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *