Hârtie plantabilă cu semințe de flori – o idee deosebită pentru mărturiile de nuntă

May 11, 2015 - Cadouri

Dacă sunteți în căutarea unui cadou deosebit pentru cineva drag, aceste „bombonele” de grădină ar putea fi o variantă excelentă. Bombonelele de grădină cu semințe sunt realizate din hârtie plantabilă și semințe diverse: de flori, de legume, de plante aromatice.

hartie plantabila-nunta in gradina (1)

Hârtia plantabilă este un produs 100% natural, ecologic, realizat manual din hârtie reciclată și semințe de plante (ierburi, flori sau chiar legume). Această pastă se amestecă cu semințe diverse de plante, se întinde sub formă de coli sau se pot forma biluțe și se lasă la uscat. În ceea ce privesc semințele, sunt o serie de amestecuri de semințe de diferite plante dintre care poți selecta: amestecuri de seminte de flori de câmp, amestecuri de semințe de ierburi aromatice (busuioc, pătrunjel, cimbru) sau semințe de legume (morcov și salata). Sunt potrivite pentru a fi oferite ca mărturii la diferite evenimente (nunți, botezuri), dar pot fi și un neașteptat cadou pentru cineva drag.  [sursa foto]

hartie plantabila-nunta in gradina (10)

Plantați aceste bile în ghiveci sau direct în grădină dacă vremea permite, mențineți solul umed și veți vedea cum semințele din hârtie germinează și din ele cresc plante. Hârtia se degradează, iar ceea ce rămâne sunt flori, ierburi aromatice, legume și în niciun caz, deșeuri.

Dacă îți dorești aceste mărturii la nunta ta, cei de la Handmade Events îți pot oferi cele mai delicioase bombonele de grădină.

hartie plantabila-nunta in gradina (14) hartie plantabila-nunta in gradina (15) hartie plantabila-nunta in gradina (16) hartie plantabila-nunta in gradina (17) hartie plantabila-nunta in gradina (18) hartie plantabila-nunta in gradina (19) hartie plantabila-nunta in gradina (20) hartie plantabila-nunta in gradina (21) hartie plantabila-nunta in gradina (22) hartie plantabila-nunta in gradina (23) hartie plantabila-nunta in gradina (24) hartie plantabila-nunta in gradina (25) hartie plantabila-nunta in gradina (26)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *