Floarea miresei: în păr, pe mese și în buchete

May 1, 2015 - Flori / Idei pentru nunți faine

Despre idei și tematici de nuntă putem sta la povești zile în șir, după cum v-am obișnuit. Astăzi ne-am oprit la floarea miresei, de care ne-am îndrăgostit la maxim. Dacă și vouă vă este dragă această floare, am strâns pentru voi o colecție minunată de aranjamente, toate realizate numai cu floarea miresei. Este superbă… în păr, pe mese și în buchete.

Print

De obicei, “floarea miresei” este un tip de plantă ce întregește aranjamentele florale și buchetele de la nuntă. Merge foarte bine combinată cu alte flori, însă mie îmi place simplă. Are o finețe și o delicatețe aparte, iar alăturarea ei de alte flori parcă îi ia din farmec. Cu florile ei mici și albe, pare o dantela fina care contrastează frumos cu alte flori mai mari. Este foarte confortabilă de purtat această cordeluță, fiind potrivită coafurilor lejere cu părul desfăcut ori ușor prins.

floarea miresei_nunta in gradina (1)

Nu este o plantă pretențioasă și nu are nevoie de îngrijiri speciale. Floarea miresei poate fi cultivata și în ghivece, pe o terasă de dimensiuni mai mari. Fie în ghiveci sau în grădină, semințele se seamănă primavara, direct pe pământ și se acopera cu un strat fin de pământ. [ sursa imagini]

floarea miresei_nunta in gradina (2) floarea miresei_nunta in gradina (3) floarea miresei_nunta in gradina (4) floarea miresei_nunta in gradina (5) floarea miresei_nunta in gradina (6) floarea miresei_nunta in gradina (7) floarea miresei_nunta in gradina (8) floarea miresei_nunta in gradina (9) floarea miresei_nunta in gradina (10) floarea miresei_nunta in gradina (11) floarea miresei_nunta in gradina (12) floarea miresei_nunta in gradina (13) floarea miresei_nunta in gradina (14) floarea miresei_nunta in gradina (15) floarea miresei_nunta in gradina (16) floarea miresei_nunta in gradina (17) floarea miresei_nunta in gradina (18) floarea miresei_nunta in gradina (19) floarea miresei_nunta in gradina (20) floarea miresei_nunta in gradina (21) floarea miresei_nunta in gradina (22) floarea miresei_nunta in gradina (23) floarea miresei_nunta in gradina (24) floarea miresei_nunta in gradina (25)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *