30 Idei de iluminat o nuntă în aer liber

May 7, 2015 - Idei pentru nunți faine

Unul dintre cele mai importante detalii, iluminatul este frecvent ignorat atunci când se planifică o nuntă. De obicei ne focusăm pe decorațiile de pe mese, pereți sau orice de prin sală, dar o mare influență asupra întregii atmosfere de nuntă va fi dată bineînțeles de cum e iluminat spațiul. Profesionistii in domeniu demonstreaza cat de mult conteaza iluminatul in cadrul unei nunti. De fapt, acest detaliu important transformă chiar și o nuntă casual într-un eveniment de neuitat.

nunta in gradia_lumini (1)

Iluminatul ambiental al sălii sau al grădinii [ pentru nunțile în aer liber] a devenit o tendință pentru orice eveniment special. Lumina poate accentua arhitectura deosebită a unei sali, poate atrage atenţia asupra anumitor detalii, poate masca defectele, sau poate oferi un aer cald și prietenos întregului spațiu. Pe lângă toate acestea, luminile ambientale aduc un plus de rafinament evenimentului vostru. Pentru o nuntă romantică toți cei implicați în planificarea evenimentului – fotografi, stiliști și organizatori – trebuie să vină cu idei creative special gândite pentru un eveniment desfășurat la ore târzii și mai ales cu puțină lumină ambientală.

nunta in gradia_lumini (2)

Dacă în trecut eram limitați la modurile de luminare, acum sunt foarte multe variante de a lumina un spatiul, fie el interior sau exterior. Ghirlande de lumini, candelabre, lumânări, borcane cu becuri în ele, felinare, lampioane, toate dau dau un plus de eleganță și mister întregii atmosfere. Orice decor de nuntă arată fantastic în lumina potrivită, iar pentru asta trebuie sa consulți un specialist. Am strâns pentru tine o colectie de 30 Idei de iluminat o nuntă în aer liber. Acest articol este plin diverse modalități creative de iluminat, așa că fiți pregatiți să găsiți cât mai multe idei frumoase potrivite pentru nunta și petreceri în aer liber! Sunt de vis! [sursa foto]

nunta in gradia_lumini (3) nunta in gradia_lumini (4)   1-nunta in gradia_lumini (5)   nunta in gradia_lumini (6) nunta in gradia_lumini (7) nunta in gradia_lumini (8) nunta in gradia_lumini (9) nunta in gradia_lumini (10) nunta in gradia_lumini (11) nunta in gradia_lumini (12) nunta in gradia_lumini (13) nunta in gradia_lumini (14) nunta in gradia_lumini (15) nunta in gradia_lumini (16) nunta in gradia_lumini (17) nunta in gradia_lumini (18) nunta in gradia_lumini (19) nunta in gradia_lumini (20) nunta in gradia_lumini (21) nunta in gradia_lumini (22) nunta in gradia_lumini (23) nunta in gradia_lumini (24) nunta in gradia_lumini (25) nunta in gradia_lumini (26) nunta in gradia_lumini (27) nunta in gradia_lumini (28) nunta in gradia_lumini (29) nunta in gradia_lumini (30)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *