25 de idei faine pentru o nuntă în teniși Converse

May 6, 2015 - Idei pentru nunți faine

Tolba cu idei pentru nuntă e în plină efervescență, iar asta se vede cel mai bine atunci când coordonatorii de nunți sunt față în față cu viitorii miri. Nuntă în grădină este o scenă deschisă pentru toți cei care iubesc, creează și împărtășesc idei frumoase despre cum se poate organiza o nunta cu adevărat specială.

converse_nunta in gradina (2)

Varietatea nunților tematice e un subiect care ne poate ține în priză ore întregi. Sunt atât de multe moduri frumoase de ați organiza propria nuntă, iar noi venim în sprijinul tău pentru ați ușura munca și de a selecta tot ce este mai potrivit pentru tine. Sunt mirese care vor o nuntă clasică. Apoi sunt altele care visează o nuntă elegantă, cu mici detalii personalizate. Iar apoi sunt mirese complet duse cu pluta! Pentru acestea din urma, trebuie să recunosc că am o maaare slăbiciune!

converse_nunta in gradina (3)

Legat de cum să te încalți … sfatul nostru este să alegi varianta cea mai comodă pentru tine, iar dacă converșii sunt preferații tăi, atunci fă din acest lucru un adevărat spectacol. Dacă te consideri suficient de îndrăzneață, coboară de pe tocuri în ziua nunții și poartă încălțăminte comodă, care să iasă în evidență. Picioarele tale îți vor fi recunoscatoare, ca să nu mai vorbim despre admirația pe care o vei stârni. Surprinde-ți invitații apărând încălțată într-o pereche de converși, balerini sau cizme. Domnișoarele de onoare și cavalerii pot fi asortați deasemenea din cap până în picioare, dar mai ales la încălțăminte. Poți alege să îi pictezi, ori să scrii diferite mesaje, colorezi, sau pur și simplu să alegi converși care strălucesc în întuneric. Sunt foarte multe variante de a-i personaliza.  Noi am stâns pentru tine o colecție de 25 de idei faine pentru o nuntă în teniși Converse! Dacă va fi o nuntă fun, cu oamenii de vârsta ei și deschiși, invitații pot veni fără probleme și ei în converși. Numai că ar trebui anunțați din timp… [ sursa foto]

converse_nunta in gradina (4) converse_nunta in gradina (5) converse_nunta in gradina (6) converse_nunta in gradina (7) converse_nunta in gradina (14) converse_nunta in gradina (1) converse_nunta in gradina (8) converse_nunta in gradina (9) 1_converse_nunta in gradina (10) converse__nunta in gradina converse_nunta in gradina (11) converse_nunta in gradina (12) converse_nunta in gradina (13)   converse_nunta in gradina (15) converse_nunta in gradina (16) converse_nunta in gradina (17) converse_nunta in gradina (18)    converse_nunta in gradina (20) converse_nunta in gradina (21) converse_nunta in gradina (22) converse_nunta in gradina (19) converse_nunta in gradina (23) converse_nunta in gradina (24)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *