O nuntă tematică cu biscuiți Oreo

July 31, 2015 - Idei pentru nunți faine

O nuntă tematică cu biscuiți Oreo! Sună ciudat nu? Să vedeți ce lucruri faine pot ieși. Dacă ești fan biscuiți Oreo și toata lumea știe asta, atunci e musai să ai la nunta un colțișor dedicat biscuiților Oreo. Și e musai să fie un eveniment pe zi, iar dacă e și în grădină atunci imaginea e completă! Perfect potrivită unei nunți non conformiste, biscuiții Oreo cu un pahar de lapte lângă sunt o atracție atât pentru cei mici cat și pentru cei mari. Poți opta pentru tort cu și din biscuiți Oreo, cakepops, fursecuri, cupcakes mouse-uri de ciocolata decorați cu Oreo. În orice formă ar fi, sunt sigură ca vor fi apreciate aceaste dulciuri.

Dacă alegi și o nuntă în teniși Converse atunci distracția e maximă. Modern, monden, nunta trebuie să fie așa cum îți place ție, nu altora. Culorile folosite pentru o nuntă tematică cu biscuiți Oreo sunt alb și negru, așa că te poți juca ușor cu tot felul de aranjamente. Nouă ni s-au părut tare faine aceste decorații! Sperăm că și vouă!  Enjoy! [sursă imagini]

oreo-nunta in gradina_ (1) oreo-nunta in gradina_ (2) oreo-nunta in gradina_ (3) oreo-nunta in gradina_ (4) oreo-nunta in gradina_ (5) oreo-nunta in gradina_ (6) oreo-nunta in gradina_ (7) oreo-nunta in gradina_ (8) oreo-nunta in gradina_ (9) oreo-nunta in gradina_ (10) oreo-nunta in gradina_ (11) oreo-nunta in gradina_ (12) oreo-nunta in gradina_ (13) oreo-nunta in gradina_ (14) oreo-nunta in gradina_ (15) oreo-nunta in gradina_ (16) oreo-nunta in gradina_ (17) oreo-nunta in gradina_ (18) oreo-nunta in gradina_ (19) View More: http://gypsywestwood.pass.us/hollyandshaun oreo-nunta in gradina_ (21) oreo-nunta in gradina_ (22) oreo-nunta in gradina_ (23) oreo-nunta in gradina_ (24)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *