20 Poze cu inelul de logodnă care te pot inspira și pe tine

May 14, 2015 - Idei pentru nunți faine

Ai deja sau te-ai gândit vreodată cum să arate inelul tau de logodnă? Cu pietre prețioase sau nu, în diferite culori și modele, inelul de logodnă este în primul rând special prin simbolistica sa și apoi prin formă.

inele logodna -nunta in gradina (1)

Cât de frumoase sunt inelele de logodnă, iar adevărații fotografi talentați pot surprinde niște cadre superbe avându-le în prim-plan aceste mici bijuterii. Haioase, elegante, inspirate, aceste cadre pot fi adevarate opere de artă. Este impresionat cât de expresive pot fi și cum poți să cuprinzi într-o singură poză atâta gingașie, finețe, rafinament … Pentru astăzi am colecționat 20 Poze cu inelul de logodnă care te pot inspira și pe tine. 

inele -nunta in gradina (2)

Pe ce mână se poartă inelul de logodnă?

Știm că inelul de logodnă se poartă pe inelar, nu știm (sau nu întotdeauna) pe ce mână și nici de ce degetul acela se cheama inelar. Avem câteva explicații :). Există mai multe variante referitoare la mâna și degetul pe care se poartă inelul de logodnă și verigheta. Așadar varianta ”oficială” spune că inelul trebuie purtat pe inelarul de la mâna stângă. Nu este întâmplătoare, ci are o adevărată simbolistică pe care se bazează, încă din cele mai vechi timpuri. Una dintre explicații vine din antichitate, atunci când se credea că de la al patrulea deget al mâinii stângi pornește o așa numită ”venă a dragostei” (”vena amoris”). În tradiția chinezilor se spune că fiecare deget al mâinii corespunde unor persoane din viața ta. Degetul mare reprezintă parinții, cel arătător sunt rudele, degetul mijlociu ești tu, inelarul reprezintă partenerul / partenera de viață, iar degetul mic corespunde copiilor.

inele -nunta in gradina (3) inele -nunta in gradina (4) inele -nunta in gradina (5) inele -nunta in gradina (6) inele -nunta in gradina (7) inele -nunta in gradina (8) inele -nunta in gradina (9) inele -nunta in gradina (10) inele -nunta in gradina (11) inele -nunta in gradina (12) inele -nunta in gradina (13) inele -nunta in gradina (14) inele -nunta in gradina (15) inele -nunta in gradina (16) inele -nunta in gradina (17) inele -nunta in gradina (18) inele -nunta in gradina (19)

Pentru asemenea poze, trebuie să alegi un fotograf de nuntă pasionat de ceea ce face, foarte creativ și inventiv. Cum ziceam și cu alte ocazii sky is the limit… Nouă ne-au plăcut la nebunie toate aceste fotografii cu adevărat deosebite, dar mai sunt mii de astfel de idei! Dacă v-a plăcut colecția noastră, acum știți ce să cereți de la viitorul fotograf de nuntă pe care o sa-l alegeți. Atenție de la detalii și multă creativitate! [sursă fotografii: 1, 2,3,4,5,6,7,8,9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *