În avans: Idei spectaculoase pentru o nuntă iarna

April 5, 2015 - Idei pentru nunți faine

Nu, nu ne este dor de iarna care tocmai a trecut, însă dorim să venim în avans cu idei pentru cei ce își pregătesc o nuntă în sezonul rece care vine. Și cum omul gospodar își face vara sanie și iarna car iată ce avem pregătit pentru voi. Pe lângă bujorii roșii din obraji avem și alte decoruri ce fac dintr-o simpla nuntă una cu adevărat wow! Mulți se feresc de ași face o nuntă  iarna sau chiar ședință foto TTD, însă cu așa sugestii de ședințe foto, parcă îmi vine să mai fac una în mijlocul pădurii, scufundați în zapadă. ( însă pentru asta trebuie să vorbesc cu Foto Dumbravă, fotografii noștri de suflet pentru o ședință foto cu adevărat specială 🙂 ).

nunta iarna_ nunta in gradina (4)

Ședintele foto în padure pot fi mult mai spectaculoase atunci când avem decoruri precum crenguțe de brad, conuri , ghinde, scorțișoară, mere, un colț cu câteva lemne tăiate, o buturugă, o veveriță … 🙂 . Vă prezentăm mai jos câteva imagini, care ne dorim din tot sufletul să vă inspire și astfel să contribuim, așa puțin câte puțin în realizarea nunții voastre de vis! Ți-ar putea să-ti placa și articolul: Cine zice că buchetul miresei trebuie să fie numai cu flori?, unde vei găsi inspirație pentru buchete de mireasă din fructe, crengi, dantela și alte minunații. [ sursă foto]

nunta iarna_ nunta in gradina (2) nunta iarna_ nunta in gradina (3)   nunta iarna_ nunta in gradina (5) nunta iarna_ nunta in gradina (6) nunta iarna_ nunta in gradina (7) nunta iarna_ nunta in gradina (8) nunta iarna_ nunta in gradina (9) nunta iarna_ nunta in gradina (10) nunta iarna_ nunta in gradina (11) nunta iarna_ nunta in gradina (12) nunta iarna_ nunta in gradina (13) nunta iarna_ nunta in gradina (14) nunta iarna_ nunta in gradina (15) nunta iarna_ nunta in gradina (16) nunta iarna_ nunta in gradina (17) nunta iarna_ nunta in gradina (18) nunta iarna_ nunta in gradina (19)

nunta iarna_ nunta in gradina (1) nunta iarna_ nunta in gradina (2) nunta iarna_ nunta in gradina (3) nunta iarna_ nunta in gradina (4) nunta iarna_ nunta in gradina (5) nunta iarna_ nunta in gradina (6) nunta iarna_ nunta in gradina (7) nunta iarna_ nunta in gradina (8) nunta iarna_ nunta in gradina (9) nunta iarna_ nunta in gradina (10) nunta iarna_ nunta in gradina (11) nunta iarna_ nunta in gradina (12) nunta iarna_ nunta in gradina (13) nunta iarna_ nunta in gradina (14) nunta iarna_ nunta in gradina (15) nunta iarna_ nunta in gradina (16) nunta iarna_ nunta in gradina (17) nunta iarna_ nunta in gradina (18) nunta iarna_ nunta in gradina (19) nunta iarna_ nunta in gradina (20) nunta iarna_ nunta in gradina (21)

Comments

  1. Interesante sugestii! E frumos să vii cu ceva nou şi plăcut la nunta ta, pentru a te asigura că va rămâne întipărită ca şi o amintire-petrecere diferită! Pentru îndeplinirea lor puteţi colabora cu cei de la Odaia cu decoratiuni 🙂

    Super ideile! Bravo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *