Idei pentru un machiaj de nuntă discret și luminos

August 18, 2015 - Idei pentru nunți faine

Un machiaj care nu se vede, nu înseamnă că nu există! Dacă mă întrebați pe mine, naturalețea este cel mai frumos machiaj! Îmi place machiajul cât mai discret, luminos, care vine în accentuarea trăsăturilor feței și estompează defectele,  fără a atrage atenția asupra lui… să ai impresia că fata e frumoasă de la mama natură. Mai jos îți prezentăm câteva idei faine de machiaj potrivite pentru nunțile rustice, simple, naturale în mijlocul naturii. Pentru un machiaj reușit trebuie să ai folosesti un produs de calitate. Cel mai de succes machiaj este acela care nu se lasă observat, care ascunde și în același timp scoate în evidență ochii, buzele, pomeții…. ce are mai frumos un chip luminos de mireasă veselă și diafană.

Ne-au plăcut tare mult aceste imagini cu idei pentru un machiaj de nuntă discret și luminos. Sperăm să te inspire și pe tine în alegerea machiajului perfect pentru nunta ta. Pentru toamna aceasta poți folosi culori ca auriu, bej, roz pal, un pic de negru sau maro pentru contur. Enjoy! [sursa imagini]

makeup-nunta in gradina (1)

makeup-nunta in gradina (2) makeup-nunta in gradina (3) makeup-nunta in gradina (4) makeup-nunta in gradina (5) makeup-nunta in gradina (6) makeup-nunta in gradina (7) makeup-nunta in gradina (8) makeup-nunta in gradina (9) makeup-nunta in gradina (10) makeup-nunta in gradina (11) makeup-nunta in gradina (12) makeup-nunta in gradina (13) makeup-nunta in gradina (14) makeup-nunta in gradina (15) makeup-nunta in gradina (16) makeup-nunta in gradina (17) makeup-nunta in gradina (18) makeup-nunta in gradina (19) makeup-nunta in gradina (20) makeup-nunta in gradina (21) makeup-nunta in gradina (22)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *