Ce culori și materiale să folosești la o nuntă în aer liber

April 6, 2015 - Idei pentru nunți faine

Nunta în aer liber sau nunta în grădină devine din ce în ce mai mult un “must have” și multe cupluri se întrec în idei cu adevarat originiale și pline de creativitate. Și pentru că vorbim în fiecare zi de nunți în aer liber, astăzi ne-am propus să îți oferim mult mai multe detalii care să te inspire. Curioasă? Citește în continuare și vei vedea cum și din ce să te inspiri.

nunta in aer liber_nunta in gradina (7)
Sugestiile noastre:

Grădina în sine și culorile elementelor care fac parte din decorul ei îți pot livra idei pentru culorile cu care poți completa povestea de nuntă. Alege ca baza nuanțe naturale precum cea a grâului, ciocolatei, salviei, pe care să le accentuezi cu verdele ierbii, sau flori în nuanțe de portocaliu, roșu sau galben.

Flori: Ierburi, semințe, porumb, grâu, flori sălbatice, mere, pere, dovleac – ca elemente decorative concentrează-te pe bogațiile pământului.

Materiale: Lemn, borcane de sticlă, ceramică, lut, ierburi, coșuri din nuiele.

Atmosfera: Naturală, pământească, relaxată, sigură, de sezon.

Dacă ți-au plăcut ideile noastre de inspirație lasă-ne un comentariu. Ne-ar plăcea să auzim ce părere ai despre o astfel de ceremonie. [surse foto: 1, 2, 3 ]

Ruffled - photo by http://www.rachel-may.com/ - http://ruffledblog.com/modern-marie-antoinette-wedding-ideas/ Ruffled - photo by http://www.rachel-may.com/ - http://ruffledblog.com/modern-marie-antoinette-wedding-ideas/ Ruffled - photo by http://www.rachel-may.com/ - http://ruffledblog.com/modern-marie-antoinette-wedding-ideas/ nunta in aer liber_nunta in gradina (6) Ruffled - photo by http://www.rachel-may.com/ - http://ruffledblog.com/modern-marie-antoinette-wedding-ideas/ Ruffled - photo by http://www.rachel-may.com/ - http://ruffledblog.com/modern-marie-antoinette-wedding-ideas/ nunta in aer liber_nunta in gradina (11) nunta in aer liber_nunta in gradina (19) nunta in aer liber_nunta in gradina (4) nunta in aer liber_nunta in gradina (18) nunta in aer liber_nunta in gradina (1)    nunta in aer liber_nunta in gradina (3)   deco (1) deco (2)   nunta in aer liber_nunta in gradina (5)    nunta in aer liber_nunta in gradina (8) Ruffled - photo by http://www.rachel-may.com/ - http://ruffledblog.com/modern-marie-antoinette-wedding-ideas/ nunta in aer liber_nunta in gradina (2)    nunta in aer liber_nunta in gradina (10)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *