Cadou de casă nouă: Țest de pâine

February 3, 2015 - Cadouri

Țestul de pâine poate fi un cadou de casă nouă foarte potrivit pentru cei ce  aleg satul, casă pe pământ și mâncarea bio. Dacă ai norocul să stai într-o casă la țară, să ai o curte și o grădină mare, atunci e musai să ai și un cuptor.

De curând am descoperit siteul testuripaine.ro unde am găsit am mulțime de familii fericite ce și-au cumpărat deja țest de pâine. Poți face și tu o nouă familie fericită, luându-le în dar de casă nouă un țest de pâine.

Fondatorul siteului testuripaine.ro este George Dumitru, de origine din Roşiorii de Vede, proaspăt absolvent al Facultăţii de Antreprenoriat, Ingineria şi Managementul Afacerilor din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti (în prezent la master), 23 de ani, un om simplu, prietenos, ambiţios, muncitor şi cu spirit antreprenorial.

Cum ai descoperit ţestul?

Ţestul l-am cunoscut de mic, de când eram o mână de om, când îmi petreceam vacanţele de vară în curtea bunicii din comuna Beuca, județul Teleorman. Am trăit de mic mâncând zilnic pâine la test, iar pentru mine, acest obiect nu este un lucru nou. Ba mai mult, deoarece ne cunoaștem destul de bine (eu și ţestul), mi-am permis să-l împărtășesc şi cu alții.

testuripaine-nunta in gradina (1)

Cum ajung oamenii să cumpere instrumentul de gătit?

Fie îşi aduc aminte de acest produs şi pur şi simplu caută informaţii pe internet (unde ne găsesc foarte repede pe site-ul nostru www.TesturiPaine.ro, fie îşi petrec o parte din timpul liber pe facebook, şi ne găsesc şi acolo, noi fiind foarte activi. Nu în ultimul rând, prin recomandări, văd pur şi simplu produsul la alte persoane.

testuripaine-nunta in gradina (2)

[ sursa: platferma.ro, facebook]

testuripaine-nunta in gradina (3) testuripaine-nunta in gradina (4)

Contact
Persoana contactGeorge Dumitru
Websitewww.testuripaine.ro
Facebookhttps://www.facebook.com/teste.paine
Telefon
Email

Comments

  1. PlatFerma says:

    Ne-a plăcut tare mult mâncarea la ţest (pe încercate), dar o idee ca a voastră, să oferi în dar un ţest, ne-a luat prin surprindere. Genial!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *