35 Decorațiuni de nuntă cu floarea soarelui

July 27, 2015 - Idei pentru nunți faine

Floarea miresei este plina de viață, culoare, expresivitate! Într-o alta interpretare, felul în care se orienteaza mereu după soare transforma floarea soarelui într-un semn al împlinirii, flexibilității și oportunitații spirituale. Dacă alegi decorațiuni de nuntă cu floarea soarelui ar trebui sa știi ca floarea soarelui are și menirea de a semnifica norocul, bogatia și ambiția. Nu e de mirare de ce în ordinea preferințelor, după floarea miresei, vine floarea soarelui. Dacă ai o nuntă în grădină, acestea doua ( sau fiecare în parte) pot fi variantele perfecte de a umple/decora mesele. Și nu numai, mireselor le șade bine cu flori în cap, așa că poți avea o coroniță firavă din flori galbene, sau flori mici de câmp, iar buchetul de mireasă din flori mari de floarea soarelui sau in combinatii cu alte flori, rezultand astfel o variatie in culori vii.

Floarea soarelui înseninează sufletul, revarsa căldura energie și putere. Floarea soarelui este una dintre cele mai impresionante flori – atrage imediat atenția și dă o pată de culoare întregului decor. Floarea soarelui însăși se mărită cu spicul de grâu, dând naștere stilului rustic pentru o nuntă rustică reușită.

Astăzi, vă prezentăm 35 Decorațiuni de nuntă cu floarea soarelui.  Vă invităm să vedeți colecția  noastră și să vă umpleți de inspirație! Enjoy!

floarea soarelui-nunta in gradina (2) floarea soarelui-nunta in gradina (36) nunta in gradina-floarea soarelui (1) nunta in gradina-floarea soarelui (2) nunta in gradina-floarea soarelui (3) nunta in gradina-floarea soarelui (4) nunta in gradina-floarea soarelui (5) nunta in gradina-floarea soarelui (6) nunta in gradina-floarea soarelui (7) nunta in gradina-floarea soarelui (8) floarea soarelui-nunta in gradina (3) floarea soarelui-nunta in gradina (4) floarea soarelui-nunta in gradina (5) floarea soarelui-nunta in gradina (6) floarea soarelui-nunta in gradina (7) floarea soarelui-nunta in gradina (8) floarea soarelui-nunta in gradina (9) floarea soarelui-nunta in gradina (11) floarea soarelui-nunta in gradina (12) floarea soarelui-nunta in gradina (13) floarea soarelui-nunta in gradina (14) floarea soarelui-nunta in gradina (15) floarea soarelui-nunta in gradina (16) floarea soarelui-nunta in gradina (17)   floarea soarelui-nunta in gradina (18) floarea soarelui-nunta in gradina (19) floarea soarelui-nunta in gradina (20) floarea soarelui-nunta in gradina (21) floarea soarelui-nunta in gradina (22) floarea soarelui-nunta in gradina (23) floarea soarelui-nunta in gradina (24) floarea soarelui-nunta in gradina (25) floarea soarelui-nunta in gradina (26) floarea soarelui-nunta in gradina (27) cover floarea soarelui-nunta in gradina floarea soarelui-nunta in gradina (28) floarea soarelui-nunta in gradina (29) floarea soarelui-nunta in gradina (30) floarea soarelui-nunta in gradina (31) floarea soarelui-nunta in gradina (32) floarea soarelui-nunta in gradina (33) floarea soarelui-nunta in gradina (34) floarea soarelui-nunta in gradina (35) floarea soarelui-nunta in gradina (36)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *