Excelenţa are un nume: Grace Couture Cakes!

February 24, 2014 - Dulciuri și alte bunătăți

Cu vestitele Macarons, câteva tarte cu fructe de pădure şi un tort uriaş din ciocolată poţi fi sigur că îi dai gata pe invitaţi. Dar asta nu e totul! Trebuie să poarte semnătura Grace Couture Cakes, furnizorul oficial al Casei Regale!

cakes (1)

Care este povestea Grace Couture Cakes?

Alina Sudriu: Grace Couture Cakes a luat naştere în urmă cu un an, din dorinţa de a oferi serviciile personalizate şi dulciurile fără cusur pe care noi înşine nu le-am găsit pe piaţă atunci când ne-am organizat nunta şi, ulterior, botezul fetiţei noastre, Ana Grace. Ne-am dorit de la început să oferim nu doar produse, ci un serviciu de consultanţă personalizată, astfel încât dulciurile să fie perfect adaptate gusturilor clienţilor noştri, dar şi evenimentului pe care îl sărbătoresc.

Dulciurile Grace Couture Cakes sunt realizate doar la comandă, lucrăm cu ingrediente naturale, iar din echipa noastră fac parte nu doar maeştri cofetari de top, ci şi artişti plastici şi consultanţi.

cakes (2)

 

Care este profilul clienţilor care aleg Grace Couture Cakes?

A.S: Clienţii noştri sunt oameni care apreciază calitatea, frumosul şi sunt atenţi la detalii.

cakes (3)

Care sunt cele mai căutate sortimente de prăjituri?

A.S: Cele mai căutate dulciuri sunt macarons, atât pentru cadouri, cât şi pentru evenimente, în cadrul candy bar-ului. Pentru nuntă sunt alegerea perfectă: sunt apreciate de toţi invitaţii şi se pot adapta cu uşurinţă oricărei teme, atât din punct de vedere al culorilor, cât şi al aromelor. În plus, pot fi dăruite că mărturii, pot fi folosite ca place cards, sau în aranjamentele florale.

cakes (4)

În cât timp este gata o comandă de prăjituri pentru un eveniment festiv? Livraţi şi în ţară sau doar în Bucureşti?

A.S: Fiecare comandă începe cu o întâlnire de consultanţă şi degustare. În cadrul acesteia, se aleg aromele preferate şi se trasează liniile generale ale conţinutului, stilului şi design-ului final, care să completeze perfect povestea evenimentului. În funcţie de dimensiunea evenimentului sau comenzii, recomandăm ca întâlnirea preliminară să fie cu 4 săptămâni înainte. Oferim şi serviciu de livrare frigorifică în ţară, pentru evenimente mari.

cakes (5) cakes (6)

Ce mai puteţi oferi clienţilor care vor să lucreze cu voi?

A.S: Le oferim torturi, minitorturi, cupcakes & macarons, precum şi multe alte dulciuri rafinate, candy bar-uri pentru nunţi, botezuri şi alte evenimente private sau corporate, precum şi cadouri personalizate pentru diverse ocazii. Pe lângă acestea, prin serviciul Grace Couture Rentals, cei care îşi doresc pot realiza singuri aranjamentul dulciurilor pentru eveniment. Grace Couture Rentals pune la dispoziţie pentru închiriere props-urile folosite în candy bar-urile Grace Couture Cakes (obiecte de decor, suporturi de tort şi standuri pentru dulciuri), nu doar la evenimentele pentru care alegeţi produsele atelierului, ci chiar şi atunci când vreţi să le demonstraţi invitaţilor talentele voastre de cofetar!

cakes (7) cakes (8)

Contact
Persoana contactAlina Sudriu
WebsiteGracecc.ro
Facebookhttps://www.facebook.com/GraceCoutureCakes
Telefon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *