Tratează-ți invitații cu bezele dulci și Pavlova la nuntă

April 8, 2016 - Idei pentru nunți faine

Bezelele dulci sunt potrivite oriunde, oricând, mai ales dacă ai oameni dragi prin jurul tău. Bezelele dulci sunt sărutări din vârful degetelor trimise de la distanță celor dragi. 😉 Aaaa…  sau voi la prăjituri vă gândeați !? Sinceră să fiu și mie tot la ele îmi zboară gândul, mai ales că am mâncat de curând unele tare bune de’ nu pot uita.

Pentru un eveniment chic și elegant, îți propun bezele și pavlova la nuntă. Vor face senzație! Trust me!

bezele-nunta in gradina (1)

Sper ca prin acest articol să vă conving să includeți pe lista de prăjituri ale candy-barului de la nuntă și aceste mici minunații. Bezelele dulci sau mai nou, updatate într-o forma wow – pavlova sunt demențiale și merită avute aproape la orice eveniment. După mine, sunt mai bune și decât faimoasele bezele macarons. Alegerea de a avea pavlova la nuntă este una foarte bună,  mai ales că un desert atât de rafinat și fin va satisface gusturile și celui mai pretențios invitat.

Pavlova este un desert pe baza de bezea, cu o crusta crocanta și cu interiorul fin, ușor. Se crede că a fost creată în cinstea balerinei Anna Pavlova, fie în timpul, fie dupa unul dintre tururile acesteia în Australia și Noua Zeelanda în anul 1926. De aceea forma prăjiturii amintește de costumația de balerina.

bezele-nunta in gradina (2)

Prăjitura Pavlova mai are pe lânga albușul de ou bătut cu zahăr, ciocolată alba, fructe și sirop de capșuni sau fructe de pădure, iar pentru o strop de culoare poate fi decorată cu fructe proaspete, fulgi de ciocolată neagră, frunzulițe de mentă (bineînțeles) proaspată. Din experiență, vă pot spune că cea mai spectaculoasă combinație este aceea cu fructe de pădure!

Dacă ești din București, vezi aici Cele mai apetisante pagini de Facebook pline cu dulciuri din București  și alege-ți cel mai iscusit cofetar care te va îndulci la nunta ta! 

Indiferent de unde vine prăjitura și cine a creat-o, Pavlova rămâne un dulce minunat, care va face senzație printre invitați. Poți face un tort ântreg sau o imensa pavlova din care să se bucure toți cei dragi, sau poți avea pe masa de candy bar porții mici -mici 🙂 să ajungă la toată lumea. Enjoy! [sursa imagini]

bezele-nunta in gradina (3) bezele-nunta in gradina (4) bezele-nunta in gradina (5) bezele-nunta in gradina (6) bezele-nunta in gradina (7) bezele-nunta in gradina (8) bezele-nunta in gradina (9) bezele-nunta in gradina (10) bezele-nunta in gradina (11) bezele-nunta in gradina (12) bezele-nunta in gradina (13) bezele-nunta in gradina (14)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *