Torturi pentru nunți în stil gotic

November 9, 2015 - Idei pentru nunți faine

Nunțile gotice sunt speciale… pentru cine iubește acest stil, rockul, motoarele, viața trăită la extreme, sunt sigură că aceste torturi vor întregi întregul eveniment. Sunt elegante, îndrăznețe, sofisticate. Iubitorii stilului gotic pot opta pentru diferite decoruri pentru a crea o atmosfera dramatica și plină de mister la propria nunta. Adepții stilului gotic se autoproclama gânditori liberi, lipsiți de frica de a se implica în subiecte tabu precum magia, misticismul și latura întunecată a vieții. Urmând această linie de gândire, o ceremonie de nuntă în stil gotic este o respingere a practicilor tradiționale de nuntă și a relațiilor pe care acestea le implică. Adepții stilului gotic prefera să defineasca relațiile și valorile în felul lor propriu.

gothic inpiration-nunta in gradina (2)

Un pic despre torturi pentru nunți în stil gotic… Pentru tine am selectat cele mai îndrăznețe și creative decoruri pentru torturi în stilul gotic. Poți alege pentru flori naturale, crengi, frunze, sau pentru decoruri din pasta de zahăr. Embleme, rame photo, oglinzi, broderii, și un pic de patină vintage… pot decora tortul într-un mod cu totul special.

gothic inpiration-nunta in gradina (3)

Un pic despre rochiile de mireasă pentru nunți în stil gotic….. Iubești rochiile de mireasă medievale? Unele femei preferă imaginea perioadelor medievale atunci când căuta o rochie cu tema gotică. În timp ce anumite rochii medievale sunt albe, puteți incorpora un tipar gotic, alegând culori mai închise, dar bucurându-vă în același timp de materialele bogate, care sunt caracteristice rochiilor medievale.

gothic inpiration-nunta in gradina (8)

O ceremonie de nunta în stil gotic poate încorpora elemente de misticism și de practici druidice vechi. Unele persoane aleg să păstreze tradiția de nuntă intactă, în timp ce încorporează schema de culori mai inchise și simtul dramatic al unei ceremonii de nuntă gotice. Dacă nu vrei să mergi până la extreme, poți alege o schemă de culori în care să fie incluse culori mai bogate ca roșu rubiniu, verde smarald și albastru. Puțină catifea de culoare închisă pentru cavalerii de onoare și rochii uimitoare de culoare roșu rubiniu pentru domnișoarele de onoare, pot fi exact ceea ce trebuie pentru a adăuga un plus de sentiment gotic. În plus, trandafirii roșii și iedera ofera un fundal impresionant pentru ceremonia de nunta sau chiar pentru recepția de după. Enjoy!  [sursa imagini]

gothic inpiration-nunta in gradina (4) gothic inpiration-nunta in gradina (5) gothic inpiration-nunta in gradina (6) gothic inpiration-nunta in gradina (7)   gothic inpiration-nunta in gradina (9) gothic inpiration-nunta in gradina (10) gothic inpiration-nunta in gradina (11) gothic inpiration-nunta in gradina (12) gothic inpiration-nunta in gradina (1) gothic inpiration-nunta in gradina (13) gothic inpiration-nunta in gradina (14) gothic inpiration-nunta in gradina (15) gothic inpiration-nunta in gradina (16) gothic inpiration-nunta in gradina (17) gothic inpiration-nunta in gradina (18) gothic inpiration-nunta in gradina (19) gothic inpiration-nunta in gradina (20) gothic inpiration-nunta in gradina (21)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *