Mărturii din Turtă Dulce by Comori Delicioase

March 7, 2014 - Cadouri

Comori Delicioase creează mărturii de nuntă, ornamente, cadouri tematice și alte decoruri delicioase din turtă dulce pictată. Mai jos vă invităm să o cunoașteți pe Rita Oarga, artista din spatele acestor mici și delicioase comori.

turta dulce (4)

Când s-a lansat Comori Delicioase?
Comori Delicioase s-a lansat în anul 2012, în duminica Paștelui, odata cu prima postare pe blog. Atunci am scos în lume micile mele comori. Colegii mei de serviciu au fost primii clienți. Au ramas vrajiți de farmecul și de aroma minunata a turtițelor, iar acestea au ajuns pe mesele lor de Paște și în coșurile cu cadouri, iar mai apoi pe blog. Am decorat cu mult drag coșuletele, iepurașii, florile și ouale de turtă dulce pentru ei. Zambetele lor largi au fost răsplată cea mai frumoasă pentru munca mea.

turta dulce (2)
turta dulce (5)

Care e povestea din spatele Comorii Delicioase?
Ei, povestea aceasta cu parfum de scorțișoară și de anason este una foarte frumoasa. Este o poveste în care micile mele creații m-au apropiat de oameni extraordinari care prețuiesc particică de suflet romantic pe care o simt privindu-le.

Turta dulce este un suport perfect pentru orice creație. Pe măsură ce mi-am dat seama de acest lucru, imaginația mea a început să zburde. Am început să creez o multitudine de forme și de obiecte pentru expozițiile la care am participat. Susținută de zambetele tuturor, am ajuns să mă exprim prin picturile pe turta dulce și prin decorurile pe care le creez pentru evenimentele la care sunt invitată.

turta dulce (6)

Sunt încantată ori de câte ori pot să particip cu micile mele comori la momentele frumoase din viețile oamenilor care mă descoperă și îmi solicită ajutorul. Mărturiile de turtă dulce și decorurile pentru candy bar sunt realizate întotdeauna în perfectă armonie cu tematica și cu stilul evenimentului, ca rezultat al ideilor clienților și al imaginației mele.

turta dulce (7)
Poate servi ca sursa de inspirație orice detaliu dat de clienți: rochia de mireasă, buchetul, decorul salii, modul în care s-au cunoscut, o poza sau o pictura îndrăgită.
Stabilirea modelului și a designului este cel mai important pas în conceperea mărturiilor și a decorurilor dulci, de aceea este făcut cu participarea directă a mirilor, pe care îi încurajez să-și dea frâu liber imaginației.
În acest mod, invitații lor vor avea o amintire frumoasă și delicioasă de la nuntă.

turta dulce (8)

În cât timp este gata o comanda de mărturii din turta dulce?
În funcție de mărimea comenzii, mărturiile pot fi gata într-o săptămâna sau în doua-trei zile. Planificarea comenzii trebuie făcuta însă cu 3-4 săptămâni  înainte de data livrarii, pentru a rezerva timpul necesar în calendarul cu inimioare al Comorilor Delicioase.

turta dulce (3)

Te-ai gândit să faci și altfel de mărturii dulci?

Prefer mărturiile din turta dulce. Acestea au termen de valabilitate de 30 de zile, rezistă foarte bine la transport și pot fi păstrate ca amintire mulți ani. Biscuiții cu arome florale delicate, acoperite cu glazură de zahăr sau cu ciocolată, decorate cu flori comestibile pot fi o alegere alternativă , dar cu termen de valabilitate de maxim 5 zile. Recomand iasomia, levanțica, violetele, trandafirii, liliacul, florile de cireș, de portocal și de soc. Fac și alte mărturii dulci, cum ar fi cupcakes, petit fours sau orice alta prajiturică decorată. Pe acestea le livrez doar în Cluj-Napoca, spre diferență de turta dulce sau de biscuiți, pe care le livrez prin curier oriunde în țară.

Care este pretul unei mărturii?

Preturile marturiilor sunt cuprinse intre 6 si 9 lei/bucata, in functie de marimea acestora si de complexitatea decorarii. In pret este inclus ambalajul din celofan, legat cu panglica satinata cu latimea intre 6 mm si 10 mm.

 

turta dulce (1)

turta dulce (9)    turta dulce (10) turta dulce (12) turta dulce (11)    turta dulce (13)

Contact
Comori Delicioase
Persoana contactRita Oarga
Websitecomoridelicioase.blogspot.ro
Facebookhttps://www.facebook.com/pages/Comori-Delicioase/169195486536479?ref=hl
Telefon

› tags: Cluj Napoca / turtă dulce /

Comments

  1. sorina says:

    Doresc o comanda de figurine turta dulce personalizate pentru Mos Nicolae. se poate ? sunt din Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *