Idei pentru mărturii de nuntă: Plicuri cu semințe de flori

June 15, 2015 - Idei pentru nunți faine

Pentru o nuntă în grădină, se potrivește perfect să alegi drept mărturii flori in ghivece, plicuri cu semințe de flori și bulbi de flori.

Aceste plicuri cu semințe de flori pot fi personalizate, din hârtie sau material textil, scrise cu mesaje frumoase cu și despre voi, cum ar fi: All things grow with love, Watch our love grow, take one and watch our love grow… și ce vă mai trece vouă prin cap. Îmi place mult că, aici pe nuntăîngrădină.ro încercăm să găsim cât mai multe idei frumoase ce pot fi la îndemâna oricui să le reproducă. Un aspect foarte important este că din fericire toate aceste idei deosebite nu necesită mulți bani de a le pune în practică. Așadar, dacă te gândești să dăruiești semințe de flori la nuntă, în acest articol vei găsi 25 de Idei frumoase pentru mărturii de nuntă: Plicuri cu semințe de flori.

seminte-nunta in gradina (1)

Frumoase, elegante și de mare efect. Sugestia noastră pentru nunți de vară și de grădină: plicuri mărturii cu semințe de flori! [sursă fotografii: pinterest.com]

seminte-nunta in gradina (2) seminte-nunta in gradina (3) seminte-nunta in gradina (4) seminte-nunta in gradina (5) SONY DSC seminte-nunta in gradina (7) seminte-nunta in gradina (8) seminte-nunta in gradina (9) seminte-nunta in gradina (10) seminte-nunta in gradina (11) seminte-nunta in gradina (12)     seminte-nunta in gradina (16) seminte-nunta in gradina (17) seminte-nunta in gradina (18) seminte-nunta in gradina (19) seminte-nunta in gradina (20) seminte-nunta in gradina (21) seminte-nunta in gradina (22) seminte-nunta in gradina (23) seminte-nunta in gradina (24) marturii seminte-nunta-in-gradina-15 (1) marturii seminte-nunta-in-gradina-15 (2) marturii seminte-nunta-in-gradina-15 (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *