În picioarele goale- Prima grădină senzorială din București unde poți organiza petreceri pentru cei mici și cei mari

September 13, 2016 - Locuri de petrecut

În picioarele goale–  este prima oază urbană de joacă pentru copii și relaxare pentru părinți – primul spațiu senzorial de joaca și dezvoltare pentru cei mici.

În picioarele goale oferă o superbă curte de peste 1000 mp cu multă iarbă și atracții pentru jucăuși, două spații de joacă interioare, unul pentru copii până în 3 ani și unul pentru copii între 3 și 10 ani, precum și zone de relaxare pentru părinți.

in-picioarele-goale-nunta-in-gradina-1

În picioarele goale-  O grădină senzorială perfectă pentru o petrecere în aer liber, fie că este vorba de un botez sau de o simplă întâlnire între prieteni !

Aici, copiii se pot juca în deplină siguranță, pot explora grădina senzorială sau pot participa la cursurile, atelierele și taberele special create pentru ei. În timp ce copiii se distrează sau învață, părinții se pot relaxa în spațiile frumos amenajate, cu o cafea bună sau o limonadă delicioasă.

in-picioarele-goale-nunta-in-gradina-2
De asemenea, aici se pot organiza evenimente memorabile, cu decoruri de poveste și activități captivante ce vor rămâne în amintirea tuturor participanților.

in-picioarele-goale-nunta-in-gradina-3 in-picioarele-goale-nunta-in-gradina-4 in-picioarele-goale-nunta-in-gradina-5 in-picioarele-goale-nunta-in-gradina-6 in-picioarele-goale-nunta-in-gradina-7 in-picioarele-goale-nunta-in-gradina-8 in-picioarele-goale-nunta-in-gradina-9 in-picioarele-goale-nunta-in-gradina-10 in-picioarele-goale-nunta-in-gradina-11 in-picioarele-goale-nunta-in-gradina-12 in-picioarele-goale-nunta-in-gradina-13 in-picioarele-goale-nunta-in-gradina-14 in-picioarele-goale-nunta-in-gradina-15 in-picioarele-goale-nunta-in-gradina-16

Pe perioada evenimentelor private spațiul de joacă va fi închis. Puteți verifica disponibilitatea pe pagina lor de facebook sau să ne sunați înainte de a veni.

Sursă imagini:  www.facebook.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *