40 de Idei pentru o nuntă în grădină plină cu mirodenii

May 6, 2015 - Idei pentru nunți faine

Din grădină venea o mireasmă amețitoare de flori de levănțică, cimbru și mentă… Aceasta este prima imagine a unei noi povești de nuntă în aer liber. Dacă și ție îți place cum sună, îți propun sa dăm frâu liber imaginației și …. hai să facem o nuntă tare faină îmbătată de mii de miresme, zâmbete și voie bună! Idei sunt multe știm, dar din păcate pe lângă imaginația bogată pe care o avem suntem limitați și de costuri. But don’t worry! Avem o sugestie pentru tine tare îndrăzneață și foarte simpatică! Ce ai zice de o nuntă în grădină plină cu mirodenii? Cu levănțică, cimbru, mentă, varză decorativă, iarbă de grâu, ceapă verde, rozmarin, pătrunjel, mușetel și alte miresme sau arome din grădină? Cum ar fi să fie totul invăluit în mirosuri plăcute și puternice, răspândit de plantele și florile alese cu mare grijă de către tine? Este o variantă foarte faină, perfect potrivită pentru nunți în grădină și deloc scumpă.

nunta in gradina-mirodenii (2)

Așadar, am strâns pentru tine 40 de idei pentru o nuntă în grădină plină cu mirodenii. Dacă vrei să te ocupi în întregime de acest tip de aranjament, ai nevoie de cel puțin atâtea ghivece câte mese vor fi, le umpli cu seminețe, le uzi, le întorci cu fața către soare… și aștepti să crească. Sigur în ziua nunți vor fi tare mândre de rolul lor și vor zâmbi cât de verde vor putea! Pe lânga miresmele ce le vor impraștia în jur, vor avea farmecul lor aparte: invitații putându-le folosi la condimentarea mâncării. Desigur, dacă alegi aceasta temă, pentru mărturii exista foarte multe variante: săculeți cu levanțică, pliculețe cu diferite plante pentru semănat, plante în ghiveci sau chiar pliculețe cu diverse mirodenii de la Bazarul cu mirodenii. …. iar acum , bucurați-vă de poze, sper să vă inspire![sursa foto]

1-nunta in gradina-mirodenii (9) nunta in gradina-mirodenii (3) SONY DSC nunta in gradina-mirodenii (5) nunta in gradina-mirodenii (6) nunta in gradina-mirodenii (7) nunta in gradina-mirodenii (8) nunta in gradina-mirodenii (10) nunta in gradina-mirodenii (11) nunta in gradina-mirodenii (12) nunta in gradina-mirodenii (13) nunta in gradina-mirodenii (14) nunta in gradina-mirodenii (15) nunta in gradina-mirodenii (16) nunta in gradina-mirodenii (17)   nunta in gradina-mirodenii (18) nunta in gradina-mirodenii (19) nunta in gradina-mirodenii (20) nunta in gradina-mirodenii (21) nunta in gradina-mirodenii (22) nunta in gradina-mirodenii (23) nunta in gradina-mirodenii (24) nunta in gradina-mirodenii (25) nunta in gradina-mirodenii (26) nunta in gradina-mirodenii (27) nunta in gradina-mirodenii (28) nunta in gradina-mirodenii (29) nunta in gradina-mirodenii (30) nunta in gradina-mirodenii (31) nunta in gradina-mirodenii (32) nunta in gradina-mirodenii (33) nunta in gradina-mirodenii (34) nunta in gradina-mirodenii (35) nunta in gradina-mirodenii (1) nunta in gradina-mirodenii (36) nunta in gradina-mirodenii (37) nunta in gradina-mirodenii (38) nunta in gradina-mirodenii (39) nunta in gradina-mirodenii (40) nunta in gradina-mirodenii (41)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *