Un nou sistem pe placul tău: cumperi ce-ți place și primești bani la final

November 25, 2017 - Cadouri

Articolul acesta este despre cum poți salva bani și timp, dar în același timp să te poți bucura în voie de cumpărături. Cum altfel decât online?

Să fim sincere! Pe mine deja m-a luat valul cu atâtea decorațiuni de pe vivre.ro sau fashiondays.ro sau elefant.ro. Ține-te bine căci febra sărbătorilor abia este la început ( cel puțin în online, de nuntă nu mai zic … dar mai poate aștepta până la anul, căci puțină lume face nuntă iarna), așa că puteți să găsiți timp și pentru voi să faceți ceea ce vă place cel mai mult. Nu zic că uneori chiar trebuie, e musai și nimic nu poate aștepta!

Imi imaginez că nu sunt singura persoana căruia îi place să facă  cumparaturi online, mai ales când timpul te presează și îți trebuie neaparat câte ceva. De multe ori nu este ușor să mergi la cumpărături mai ales dacă ai și un copil mic care își dorește orice altceva să facă decât să fie târâit prin magazine.

Uite ce am descoperit recent! Un sistem de cumpărături online care îți returnează comision- valoare din suma cumpărăturilor. Se numesc Bonusway.ro și sistemul este foarte transparent și clar: ei primesc de la magazine un procent din fiecare vânzare realizată prin intermediul lor, procent pe care-l împart cu noi. Fii sigură că e pe bune, altfel nu îmi puneam obrazul la bataie pentru ei!

Cumpărăturile online pot fi mult mai fun dacă și câștigi de pe urma lor. Un concept nou în Romania, bonusway îți oferă șansa de a câștiga proporțional cu valoarea cumpărăturilor tale. E simplu! Tu cumperi, tu câștigi! Bani în cont, nu vouchere de reducere la alte cumpărături. Bani.

Înregistrează-te și primește un bonus de bun venit în valoare de 30 Lei cu codul meu de invitație. Click AICI pentru a te înregistra! E ușor și instant poți începe să faci cumpărături ( aka caștiga bonusuri).

Pașii sunt urmatorii și sunt foarte simplii :  intri mai întâi pe Bonusway.ro, te loghezi, din pagina lor cu magazine îl alegi pe cel în care vrei să faci cumpărături, dai click, cumperi ce dorești, la tine-n cont se întorc între 1,5% și 10% din valoarea cumpărăturii, în funcție de magazin. Când se adună 50 de lei sau mai mult, ți se vor vira în contul ales de tine, când spui tu. Ca să nu uiți, îți poți instala o extensie pentru Chrome care te anunță când faci cumpărături, dacă uiți să intri intri pe Bonusway.ro, o găsiți AICI.

 

Sistemul Bonusway a fost inventat de o companie finlandeză în 2012, are aproape patru milioane de membri în 15 țări, și de anul acesta a intrat și pe piața noastră, unde sincer sper să-i meargă foarte bine pentru că, așa cum e evident: ne plac cumpărăturile, timpul e limitat, iar plăcerea e mare 🙂 ! “Ar trebui sa fie usor de inteles de ce romanii ar trebui sa foloseasca platforma – sa primesti ponturi privind achizitiile, sa te sfatuiesti cu prieteni si apoi sa si primesti bani inapoi. Social shopping-ul online este un instrument foarte util si interesant”, puncteaza managerul finlandez.

Nu uita!

Înregistrează-te și primește un bonus de bun venit în valoare de 30 Lei cu codul meu de invitație. Click AICI pentru a te înregistra! Hai în vacanță sau în luna de miere cu banii cîștigați!

P.S. Dacă nu-s de o vacanță întreagă, măcar de o cină romantică și tot e bine! Enjoy & click

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *