Ochișoru- O grădină frumos amenajată din București ce își deschide porțile pentru petreceri private

November 23, 2016 - Locuri de petrecut

Ochișoru este o grădină frumos amenajată din București ce și-a deschis de puțin timp porțile pentru petreceri private. Fie că e o lansare de produs, o petrecere între prieteni, o nuntă sau un botez, grădina cu diverse colțișoare frumos amenajate te așteaptă să te bucuri de serile de vară într-un mod altfel.

Când se lasă seara peste București, la Ochișoru începi să retrăiești.

De îndată ce ai intrat pe poartă, ți se deschide o nouă lume- plină de prieteni și oameni ospitalieri care fac tot ce știu mai bine să te simți cu adevărat special. Fiecare invitat este poftit să se bucure de orice, să stea fix cum dorește, turcește pe iarbă sau întins pe șezlong și să savureze din bunătățile pregătite și aduse special.

ochisoru-nunta-in-gradina-1

Aflată pe o străduță îngustă din București, fără prea mult trafic, grădina Ochișoru este suficient de mare cât să-ți încapă toți prietenii dornici de a petrece altfel. Îmi place la nebunie garajul transformat în bucătărie de vară, foișorul decorat cu panouri de uși vechi, felinare de sticla, borcane… nu mai zic de ghirlandele de lumini ce dau un farmec aparte acestei oaze de verdeață odată cu lăsarea întunericului.

Oamenii de la Ochișoru ni s-au părut extrem de drăguți și deschiși. Ei îți pun la dispoziție casa, iar tu vii cu ce vrei. Dacă ai nevoie de ajutor, desigur te vor sfătui și cu ce firmă de catering poți colabora.

De vizitat și de notat! Mai multe detalii găsiți aici.

ochisoru-nunta-in-gradina-1 ochisoru-nunta-in-gradina-2 ochisoru-nunta-in-gradina-3 ochisoru-nunta-in-gradina-4 ochisoru-nunta-in-gradina-5 ochisoru-nunta-in-gradina-6 ochisoru-nunta-in-gradina-7 ochisoru-nunta-in-gradina-8 ochisoru-nunta-in-gradina-9 ochisoru-nunta-in-gradina-10 ochisoru-nunta-in-gradina-11 ochisoru-nunta-in-gradina-12 ochisoru-nunta-in-gradina-13 ochisoru-nunta-in-gradina-14 ochisoru-nunta-in-gradina-15 ochisoru-nunta-in-gradina-16 ochisoru-nunta-in-gradina-17 ochisoru-nunta-in-gradina-18 ochisoru-nunta-in-gradina-19 ochisoru-nunta-in-gradina-20 ochisoru-nunta-in-gradina-21 ochisoru-nunta-in-gradina-22 ochisoru-nunta-in-gradina-23 ochisoru-nunta-in-gradina-24 ochisoru-nunta-in-gradina-25 ochisoru-nunta-in-gradina-26 ochisoru-nunta-in-gradina-27 ochisoru-nunta-in-gradina-28 ochisoru-nunta-in-gradina-29 ochisoru-nunta-in-gradina-30 ochisoru-nunta-in-gradina-31 ochisoru-nunta-in-gradina-32

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *